Survivor All Star 2024'te bu hafta, Mavi ve Kırmızı takımlar arasında gerçekleşen dokunulmazlık oyunu, nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Birleşme partisinin hemen ardından, yarışmacı sayısının azalmasıyla eleme potasına girenler arasında yer alacak güçlü isimlerin belirlenmesi için yarış daha da kızıştı. Her iki takım da 4. eleme adayını belirlememek için büyük bir mücadele verdi.

Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Denge yarışında havuza düşürmeye çalışan takımlar, yarışın başından itibaren eşitlikle mücadele etti. Ancak, dokunulmazlık oyununu kazanan takım, bu hafta için kendini garantiye aldı. Mavi takım, nefes kesen bir mücadele sonrasında 9-10'luk skorla dokunulmazlık oyununu kazandı.

Alice Stewart kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne, evli ve hayatı? Alice Stewart kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne, evli ve hayatı?

Survivor 4. Eleme Adayı Kim Oldu?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takım, ada konseyinde haftanın son eleme adayını belirlemek için oylama yaptı. Yapılan oylama sonucunda haftanın son eleme adayı Merve oldu. Öte yandan, bir önceki haftanın üçüncü eleme adayı Aleyna olarak belirlenmişti.

İlk İki Eleme Adayı Belli Oldu!

Survivor All Star'da hızlandırılmış çekimlerin gerçekleştirildiği birleşme partisi öncesi, dün akşam iki dokunulmazlık oyunu ekrana geldi. Her iki dokunulmazlık oyununu da kazanan Kırmızı takımda, Berna ve Damla Can haftanın 1. ve 2. eleme adayları olarak belirlendi.

Survivor All Star 2024, yarışmacıların birbirleriyle olan rekabetini ve stratejilerini seyircilere nefes kesen anlar yaşatmaya devam ediyor. Yarışmada kalan yarışmacılar için mücadele, her geçen gün daha da kızışıyor.