Survivor All Star'da eleme düellosu için inanılmaz bir mücadele yaşandı. Mavi takımdan Yaman ve Batuhan ile Kırmızı takımdan Özgür ve Yunus Emre, adada kalmak için savaştı. Gözler, bu dört güçlü yarışmacının mücadelesine çevrildi.

Yunus Emre - Yaman Düellosu

İlk olarak Yaman ve Yunus Emre arasındaki düello gerçekleşti. İlk etapta 5-1'lik skorla Yunus Emre, adını adaylıktan sildirerek adada kalmayı garantiledi. Yaman ise finalde yeniden yarışma şansını elde etti.

Survivor Eleme Yaman 4

Xbox Game Pass'e Mayıs oyunları hangileri, yeni oyunlar belli oldu mu? Xbox Game Pass'e Mayıs oyunları hangileri, yeni oyunlar belli oldu mu?

Özgür - Batuhan Eşleşmesi

Özgür ile Batuhan arasındaki mücadelede galip gelen 5-3'lük skorla Özgür oldu. Kaybeden Batuhan ise finalde Yaman'la karşı karşıya geldi.

Survivor Eleme Yaman 3

Final Düellosu: Yaman - Batuhan Karşılaşması!

Finalde Yaman ve Batuhan karşı karşıya geldi. Son derece kritik bir düelloda kazanan isim Batuhan oldu. Bu sonuçla birlikte Yaman, Survivor All Star 2024'e veda etti.

Duygusal Veda: Yaman'ın Veda Konuşması

Yaman, veda konuşmasında duygusal anlar yaşadı. Kendi deneyimini ve hayallerini paylaşırken, diğer yarışmacılara teşekkür etti ve sevgisini dile getirdi.

Survivor Eleme Yaman 2

Geçen Hafta Kim Elendi?

Geçen hafta Survivor All Star'da Hakan Hatipoğlu adaya veda etmişti.

Survivor All Star 2024 heyecanı devam ediyor. İlerleyen haftalarda yeni gelişmelerle birlikte takipçilerine daha fazla heyecan yaşatacak.