Survivor Damla Can hayatı ve biyografisi ile dikkat çekiyor. 2016-2018 yılında yayınlanan Survivor'da yarışan ve Survivor Panoroma'da yorumculuk yapan Damla Can, bu sene All Star'da mücadele ediyor. 1990 yılında doğan Survivor Damla Can, özel bir spor salonunda eğitici olarak çalıştı. Peki, Survivor Damla kaç yaşında, nereli? İşte, hayatı hakkında bilgiler.

Tiktok faciasında anne 8 yaşındaki kızına çirkin sözler kullandı, olay ne? Tiktok faciasında anne 8 yaşındaki kızına çirkin sözler kullandı, olay ne?

Damla Can performansıyla göz dolduruyor

Survivor Damla Can kimdir, sorusu ekran başındakiler tarafından merak konusu oldu. Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'da mücadele eden Damla Can bu sezon performansıyla göz dolduruyor. 2016 yılında finale kalarak şampiyonluğa son anda veda eden Survivor Damla, Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri veriyor. Genç yaşlarından itibaren sporla ilgilenmeye başlayan Damla Can, bu sezonun favori yarışmacılarından. Peki, Survivor Damla Can, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte, Damla Can'ın hayatı ve biyografisi hakkında ayrıntılı bilgiler.

SURVİVOR DAMLA CAN KİMDİR?
Damla Can, 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Genç yaşlarından itibaren sporla ilgilenmeye başlayan Can, özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla Can, 2016 yılındaki Survivor yarışmasında yer almıştır. Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri de veren Damla Can, aynı zamanda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri üzerine topladı.

Damla Can, 2018 Survivor All Star yarışmasında All Starlar takımında mücadele ederken, gönüllüler takımına transfer olan kafile arasında yer aldı. 2016 yılındaki Survivor yarışmasında finale kalan Damla Can, finalde kaybetmişti.