Kızıl Goncalar 2 bölüm kala Vahit bombası, Güneyt’in babası Vahit kim? Dizide heyecan patlaması olacak Kızıl Goncalar 2 bölüm kala Vahit bombası, Güneyt’in babası Vahit kim? Dizide heyecan patlaması olacak

Survivor yarışmasında dün akşam gerçekleşen eleme gecesinde heyecan doruktaydı. 24 Nisan tarihindeki eleme gecesinde bir yarışmacı daha Survivor'a veda etti. Elenen ismin kim olduğu ise merak konusu oldu.

Duygusal Anlar ve Heyecanlı Oylama

Ada konseyinde Kırmızı takım, dokunulmazlık oyununu kaybettikten sonra haftanın son gitme adayını belirledi. Oylama sonucunda bu haftanın son eleme adayı Merve oldu. Survivor'da bu hafta eleme adayları Berna, Damla, Aleyna ve Merve oldu. Yarışmacılar düello oyununda karşı karşıya geldi. Sonuç olarak, bu hafta adaya veda eden isim Berna oldu.

Berna Kimdir?

Berna, Survivor yarışmasında gösterdiği performans ve sergilediği mücadele ile dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak yaşanan oylama sonucunda diğer yarışmacıların tercihiyle Survivor'a veda etmek zorunda kaldı.

Survivor'da Dün Akşamın Özeti

Survivor'da dün akşam yaşanan eleme gecesi, yarışmacılar arasında duygusal anlara neden oldu. Berna'nın veda ettiği anlar, izleyicileri derinden etkiledi. Yarışmacılar arasındaki rekabetin giderek arttığı Survivor'da, her eleme gecesi büyük bir heyecanla bekleniyor.

Survivor yarışmasında dün akşam yaşanan eleme gecesi, izleyicileri ekran başına kilitledi. Berna'nın veda etmesiyle yarışmanın seyrinde yeni bir dönem başlamış oldu. Survivor heyecanı, yeni bölümleriyle devam edecek.