Ünlü Sporcu Aycan Yanaç Mekanda Sevgilisi Muhammed Zeyit Günay'ı Aldatırken Yakaladı ve Tokatladı!

Survivor Aycan Kimdir Aycan Yana

AYCAN YANAÇ ALDATILDI MI?

Eski Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç, 5 yıllık sevgilisi Muhammed Zeyit Günay'ın ihanetiyle sarsıldı. Yanaç, sevgilisini bir mekanda başka bir kadınla samimi şekilde gördü ve bu duruma öfkelenerek olay çıkardı.

64509D9586B24724Fce2Bdc5

AYCAN YANAÇ ALDATILDI MI?

Olay Mekanda Yaşandı

Alınan bilgilere göre, Yanaç, aldığı bir haber üzerine sevgilisi Günay'ın gittiği mekana gitti. Mekana girdiğinde Günay'ı bir kadınla samimi şekilde gördü. Bu durum karşısında öfkelenen Yanaç, sevgilisine hesap sorarak tokat attı. Günay ise yaşanan arbedenin ardından güvenliklere "Bunu atın" diyerek sevgilisini mekandan çıkarttı.

Aycan Yanac Estetik

AYCAN YANAÇ ALDATILDI MI?

Yanaç'ın Ellerinde Yara İzleri Var

Mekandan atılan Yanaç'ın ellerinde yaralar olduğu görüldü. Yanaç'ın olaydan sonra Nişantaşı'nda üzgün bir şekilde görüntülendiği ve "5 yıl sonra gözüm açıldı. Herkes kendine yakışanı yapar" dediği öğrenildi.

Survivor Yarismacisi Aycan Yanac

AYCAN YANAÇ ALDATILDI MI?

Yanaç Daha Önce de İlişki Sorunları Yaşamıştı

Aycan Yanaç, daha önce de Survivor'da mücadele ederken sevgilisinin ihanetiyle sarsılmıştı. Yanaç'ın bu son olayla birlikte ilişki sorunlarının tekrar gündeme gelmesi hayranlarını da üzdü.

Aycan Yanas Survivor All Star

Sosyal Medyada Tepkiler

Tamer Karadağlı’ya Şahan soruldu, sinirlenip ortamı bırakıp gitti! Tamer Karadağlı’ya Şahan soruldu, sinirlenip ortamı bırakıp gitti!

Aycan Yanaç'ın yaşadığı olay sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Birçok kişi Yanaç'a destek verirken, Muhammed Zeyit Günay'ı ise kınadı.

1535881

Bu Olay Yanaç'ın İlişkisini Nasıl Etkileyecek?

Aycan Yanaç ve Muhammed Zeyit Günay'ın bu olaydan sonra ilişkilerinin nasıl devam edeceği ise merak konusu. Yanaç'ın sosyal medya paylaşımlarından da anlaşıldığı üzere, şu anda oldukça üzgün olduğu ve bu olayı atlatmaya çalıştığı görülüyor.