Osmaniye'nin Sumbas ilçesinde yaşanan üzücü bir olayda, 80 yaşındaki çiftçi Hamit Kılınççeker, tarlasını sürerken traktörden düşerek ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İşte detaylar:

Birlik tarafından petek dağıtıldı Birlik tarafından petek dağıtıldı

Olayın Gelişimi

Döğenli Mahallesi'nde tarlasını süren Hamit Kılınççeker, traktörden dengesini kaybederek düştü. Hareket halindeki traktörün altında kalan Kılınççeker, ağır yaralandı.

Hastaneye Kaldırıldı, Ancak Kurtarılamadı

Olayın ardından özel bir araçla hastaneye götürülen Kılınççeker, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yaşlı çiftçinin hayatını kaybetmesi, yakınlarını ve çevresindekileri derin üzüntüye boğdu.

Cenaze Morga Kaldırıldı

Hamit Kılınççeker'in cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Çevresinde sevilen ve saygı duyulan bir isim olan Kılınççeker'in ölümü, Sumbas ilçesinde geniş yankı uyandırdı.

80 yaşındaki Hamit Kılınççeker'in traktör kazası sonucu hayatını kaybetmesi, çiftçilik mesleğinin zorluklarını bir kez daha gözler önüne serdi. Benzer olayların yaşanmaması için çiftçilere ve tarım işçilerine dikkatli olmaları çağrısı yapıldı.