ürk sinemasının sevilen ismi Şevket Altuğ, yeni yaşını kutladı. 81. yaşını doğum günü pastasıyla kutlayan usta oyuncu, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla dikkatleri üzerine çekti.

Şevket Altuğ Kiminle Evli 1

Şevket Altuğ, Yeşilçam'ın unutulmaz yapımlarında rol alarak Türk sinemasına damga vurmuş bir isimdir. 'Aile Şerefi', 'Hababam Sınıfı', 'Gülen Gözler' ve 'Tokatçı' gibi klasikleşmiş yapımlarda başarılı performans sergilemiştir. 2002 yılında 'Unutma Beni' adlı dizide ekranlarda yer almasının ardından uzun süre gözlerden uzak bir yaşam sürdü. Ancak sosyal medyada paylaşılan doğum günü fotoğraflarıyla yeniden gündeme geldi.

Şevket Altuğ Kiminle Evli 2

ŞEVKET ALTUĞ'UN EŞİ JALE ALTUĞ

Şevket Altuğ'un eşi Jale Altuğ da Türk sinemasının önemli isimlerindendir. Jale Altuğ, Süt Kardeşler filminde Şaban'ın süt kardeşi Afife'yi canlandırmıştır. Şevket Altuğ ile olan evliliğinden Kezban ve Kerem adında iki çocukları bulunmaktadır.

ABD'li rapçi Diddy kimdir, kız arkadaşını neden dövdü? O görüntüler ortaya çıktı ABD'li rapçi Diddy kimdir, kız arkadaşını neden dövdü? O görüntüler ortaya çıktı

Usta oyuncu Şevket Altuğ'un doğum günü kutlamaları, sevenleri tarafından büyük ilgiyle karşılanmıştır. Geçmişten bugüne Türk sinemasına kattığı değerle hatırlanan Altuğ, sosyal medya paylaşımlarıyla da hayranlarının sevgisini kazanmaya devam etmektedir.