Netflix'in merakla beklenen yerli dizisi "Kimler Geldi Kimler Geçti" için tanıtım fragmanı bugün izleyicilerle buluştu. Yüksek tansiyonlu bir aşk hikâyesini ekrana taşıyacak olan dizi, Ece Yörenç'in imzasını taşıyor ve Bertan Başaran'ın yönetmenliğinde Ay Yapım'ın yapımcılığında çekildi. Senaryo ise Ayşe Özyılmazel ve Özgür Taylan'a ait.

Kara Ağaç Destanı 11 bölüm FULL fragman İZLE, Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, gelecek hafta neler olacak? Kara Ağaç Destanı 11 bölüm FULL fragman İZLE, Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, gelecek hafta neler olacak?

Kimler Geldi Kimler Geçti Oyuncu Kadrosu

Dizide, başrolleri Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger, Hakan Kurtaş, Boran Kuzum, Ahmet Rıfat Şungar ve Meriç Aral gibi tanınmış oyuncular paylaşıyor. Diğer oyuncular arasında Bade İşçil, Esra Ruşan, Efe Tunçer, Kamil Güler, Cem Güler, Zeynep Tuğçe Bayat, Gülcan Arslan, Bilgi Aydoğmuş, Nil Sude Albayrak, Sümeyra Koç, Yakup Selim Bağçiçek, Melih Pamukçu, Perihan Savaş, Laçin Ceylan, Ege Aydan, ve Selçuk Borak yer alıyor.

Kimler Geldi Kimler Geçti Konusu

Dizide başarılı bir avukat olan Leyla Taylan'ın, ilk aşkının acısını üzerinden atabilmek için flört dünyasına geri dönüşü ve arkadaşlarıyla birlikte Tuba Tepelioğlu'nun vekilliğini üstlendiği ünlü boşanma davası anlatılıyor. Leyla, davada Cem Murathan'la karşı karşıya gelir; 15 yıl içinde üç kez evlenip boşanan, ilişki katili bir koleksiyoner olan bu narsist adam karşısında müvekkilini en iyi şekilde savunur. Ancak bu savunma, dizinin gidişatını tamamen değiştirir.

Kimler Geldi Kimler Geçti Yayın Tarihi

Netflix'in yeni yerli dizisi "Kimler Geldi Kimler Geçti", 9 Mayıs'ta Türkiye ve tüm dünyada izleyicilerle buluşacak.