Şehrazad dizisinin senaryosunu Eda Tezcan kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak yer alacak. Eylül 2024'te izleyiciyle buluşacak olan dizi, ATV ekranlarında seyirciyle buluşacak. Şehrazad'da, Yörük Kızı Canfeza ile komiser Mahir arasındaki engellerle dolu aşk hikayesi izleyicilere aktarılacak. Peki, Şehrazad dizisinde Canfeza karakterini canlandıran oyuncu kimdir? Gerçek adı nedir ve nerede doğmuştur? Su Burcu Yazgın Coşkun özel hayatı hakkında bilgiler... 

ŞEHRAZAD DİZİSİ CANFEZA GERÇEK ADI NE, KİM OYNUYOR?

Şehrazad dizisinin kadın başrol oyuncusu olan Su Burcu Yazgı Coşkun 15 Nisan 2005 İstanbul'da doğmuştur. 2024 yılı itibariyle 19 yaşında olan oyuncu, Kardeşlerim dizisinde Asiye karakteriyle tanınmaktadır. Pera Güzel Sanatlar Lisesi mezunu olan ve halen lisans eğitimine devam eden oyuncu, daha önce Karadayı, Kırmızı Oda, Kuzgun gibi yapımlarda da rol almıştır. Canfeza, Yörük kızıdır.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Hakan Yılmaz Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Hakan Yılmaz'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Hakan Yılmaz Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Hakan Yılmaz'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler

Su Burcu Yazgi Coskun Kimdir

SU BURCU YAZGI COŞKUN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, ASLEN NERELİ 

Su Burcu Yazgı Coşkun'un bu karakterle ekranlardaki başarısı, onu sevilen bir oyuncu haline getirdi. Peki, Su Burcu Yazgı Coşkun kimdir? Su Burcu Yazgı Coşkun'un yaşadığı yer neresi ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Su Burcu Yazgı Coşkun, 15 Nisan 2005'te İstanbul'da doğmuştur. Arnavut kökenli bir anne ve Antalyalı bir baba ile dünyaya gelmiştir. Oyunculuk kariyerine ilk adımını 2011 yılında atmıştır ve o günden bu yana birçok dizi ve filmde yer almıştır. Başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Coşkun, 2021 yılında TV Gündemi Ödülleri'nde "Sezonun En İyi Kadın Oyuncusu" ödülünü kazanmıştır.

Ayrıca, Güzel Awards, İstanbul Üniversitesi 7. Altın 61 Ödülleri, Dizilah Güzel Awards gibi birçok ödül kazanmış ve aday gösterilmiştir. Su Burcu Yazgı Coşkun'un rol aldığı yapımlar arasında "Karadayı", "Kırmızı Oda", "Kardeşlerim" gibi tanınmış diziler bulunmaktadır.

Su Burcu Yazgı Coşkun, Türk televizyon ve sinema dünyasının genç yeteneklerinden biridir. İşte rol aldığı önemli yapımlar:

Televizyon Dizileri:

  1. Kırmızı Oda (2020) - Güler
  2. Kuzgun (2019) - Naz
  3. Kara Yazı (2017) - Songül Uluçınar
  4. Kadın (2017) - Bahar'ın küçüklüğü
  5. Bizim Hikaye (2017) - Ceylan
  6. Aşk Yeniden (2015) - Elif Su
  7. Sana Bir Sır Vereceğim (2013) - Zeynep
  8. Karadayı (2012) - Neşe

Sinema Filmleri:

  1. Bizi Hatırla (2018) - İrem
  2. D@bbe: Bir Cin Vakası (2012)

Televizyon Filmi:

  1. Sen Üzülme (2013) - Mine

SU BURCU YAZGI COŞKUN SEVGİLİSİ KİM?

Su Burcu Yazgı Çoşkun ve Burak Deniz'in Şehrazad dizisinde birlikte rol aldığı iddiaları, dizinin hayranlarını heyecanlandırdı. Ancak her iki oyuncu da bu konuda sessiz kalmayı tercih ediyor. Yakın zamanda başlayacak olan çekimlerle birlikte, izleyicilerin merakı artıyor. Şimdilik, Su Burcu Yazgı Çoşkun ve Burak Deniz'in gerçek hayatta sevgili olup olmadığına dair net bir bilgi yok. Bu konuda yapılan spekülasyonlar, dizinin başlamasıyla daha da artabilir. Sonuç olarak, gerçek hayatta ilişkileri hakkında herhangi bir resmi açıklama olmadığı için, bu konuda kesin bir şey söylemek mümkün değil.


 

Editör: Zeliha YAKUT