İbrahim Reisi ÖLDÜRÜLDÜ MÜ, kaç yaşında öldü, kaza nasıl oldu? İbrahim Reisi ÖLDÜRÜLDÜ MÜ, kaç yaşında öldü, kaza nasıl oldu?

Milli Eğitim Bakanlığı, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri nedeniyle 1 Nisan 2024 Pazartesi gününü tatil ilan etti. Bakanlık tarafından valiliklere gönderilen yazıda, seçimlerin özelliği ve oyların sayım işleminin geç saatlere kadar devam etmesi nedeniyle eğitim kurumlarının aynı gün içerisinde eğitim öğretime hazır hale getirilmesinin engellendiği belirtildi.

Bu nedenle, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı eğitim kurumları, eğitim öğretime hazır hale getirilmeleri bakımından 1 Nisan 2024 Pazartesi gününün tatil edildiği duyuruldu. Bu kararla birlikte, ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencileri ile çalışanlar 1 Nisan Pazartesi günü tatil yapacaklar.

Ayrıca, seçimde görev alacak olan kamu personeli de 1 Nisan Pazartesi günü idari izinli sayılacaklar. Bu kararlar, seçim günü yaşanan süreçlerin ardından eğitim kurumlarının düzenli bir şekilde açılabilmesi ve seçimde görev alan kamu personelinin dinlenme imkanı bulması amacıyla alınmıştır.