Son dönemde cesur sahneleriyle dikkat çeken ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan, mart ayında yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Ya Çok Seversen, Dünyayla Benim Aramda ve Darmaduman gibi yapımlarda başarılı performansıyla adından söz ettiren Sancaktutan'ın, Kerem Alışık'ın oğlu Sadri Alışık ile aşk yaşadığı haberleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Arka Sokaklar 673 bölüm FULL fragman İZLE, Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, gelecek hafta neler olacak? Arka Sokaklar 673 bölüm FULL fragman İZLE, Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, gelecek hafta neler olacak?

Hafsanur Sancaktutan'ın Aşk Hayatı Hakkında Çıkışı

Güzel oyuncunun ailesinin kurduğu tiyatro ve kültür merkezini yöneten Sadri Alışık ile flört etmeye başladığı ortaya çıkmıştı. Ancak iddialara göre, ikilinin birbirini tanıma aşaması oldukça kısa sürdü ve Muhabironline'ın haberine göre, aşk hızla son buldu.

Sancaktutan'dan Aşk Hayatı Açıklaması

Hafsanur Sancaktutan, aşk hayatıyla ilgili sorular karşısında özel hayatının kendisine ait olduğunu ve pek fazla paylaşmayı sevmediğini belirtmişti. "Özel hayatım bana kalsın. Birileri var, olabilir. Özel hayatımı çok paylaşmayı sevmiyorum" diyerek konuya açıklık getirmişti.