Almanya'nın Berlin şehrinde 11 Ağustos 1992'de doğan Rafael Cemo Çetin, yapımcı ve yönetmen Sinan Çetin ile Alman Rebekka Haas'ın oğludur. İki kardeşi olan Rafael Cemo Çetin, çocukluğunu Almanya'da geçirdi ve eğitimine ABD'de devam etti. New York'ta lise eğitimini tamamladıktan sonra SVA School of Visual Art'ta yönetmenlik okuyarak sinema alanında kendini geliştirdi.

Sinema Kariyeri ve Projeleri

Rafael Cemo Çetin, sinema kariyerine 2002 yılında başladı. Babası Sinan Çetin'in yönetmenliğini yaptığı 'Romantik' filminde müzisyen Teoman'ın çocukluğunu canlandırdı. Daha sonra, 2012 yılında yine Sinan Çetin'in yönettiği 'Çanakkale Çocukları' filminde rol aldı.

Esra Erol 20 Mayıs, Karısını bırakıp masöz kadına kaçtı! Kaçak kocadan canlı yayında büyük ifşa! Esra Erol 20 Mayıs, Karısını bırakıp masöz kadına kaçtı! Kaçak kocadan canlı yayında büyük ifşa!

2019 yılında ise 'New York in New York' filminde hem oyuncu olarak Dylan karakterini canlandırdı hem de yapımcılığını üstlendi. Bu filmdeki performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

Özel Hayatı ve İlişkileri

Son dönemde oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile yaşadığı aşk iddialarıyla gündeme gelen Rafael Cemo Çetin'in özel hayatı da merak konusu oldu. Ancak, özel hayatıyla ilgili daha fazla bilgiye henüz ulaşılamamıştır.

Rafael Cemo Çetin, genç yaşına rağmen sinema dünyasında önemli projelere imza atmış ve yetenekli bir oyuncu olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Gelecekteki projeleri ve kariyerindeki gelişmeler merakla beklenmektedir.