La Liga heyecanı, Real Sociedad ile Real Madrid arasında oynanacak maçla devam ediyor. Milli oyuncu Arda Güler'in de formasını giydiği Real Madrid, rakibini yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmaya hazırlanıyor.

R. SOCİEDAD - REAL MADRİD MAÇ DETAYLARI VE ARDA GÜLER'İN DURUMU

Real Madrid'in genç yeteneklerinden Arda Güler, bu sezon tüm kulvarlarda 122 dakika süre alarak 1 gol kaydetmişti. Takımının ligdeki son maçında forma giymeyen Güler'in, Real Sociedad karşısında ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

R. SOCİEDAD - REAL MADRİD KARŞILAŞMANIN YAYIN BİLGİLERİ

Real Sociedad - Real Madrid maçı 26 Nisan Cuma günü saat 22:00'de başlayacak. Mücadele, S Sport Plus ve S Sport kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

REAL MADRİD'İN SON DURUMU

Real Madrid, sezonun sona ermesine 6 hafta kala La Liga'da zirvede bulunuyor. Şampiyonlar Ligi ve ligde oynadığı kritik maçların ardından teknik direktör Carlo Ancelotti'nin kadroda değişiklik yapması bekleniyor. Milli oyuncu Arda Güler'in de ilk 11'de forma giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

MAÇIN ÖNEMİ VE BEKLENTİLER

Real Madrid, ligde geride kalan 32 maçta 25 galibiyet alarak 81 puan topladı. En yakın rakibi Barcelona'ya 11 puan fark atan eflatun-beyazlılar, ligdeki son 26 maçlarını kaybetmediler. Ancak Real Sociedad deplasmanı zorlu geçebilir. Ancelotti'nin Vinicius Junior, Bellingham, Rodrygo gibi oyuncuları dinlendirmesi bekleniyor ancak Arda Güler'in ilk 11'de sahada olması bekleniyor.

İrfan Can Kahveci sakatlık durumu, Konya maçında İrfan sakatlandı mı? İrfan Can Kahveci sakatlık durumu, Konya maçında İrfan sakatlandı mı?

R. Sociedad - Real Madrid MAÇI CANLI İZLE!