Atina, Yunanistan: Panathinaikos ve Maccabi Playtika, 25 Nisan Perşembe günü Atina'daki OAKA Arena'da THY Euroleague Play-Off Çeyrek Finali'nde karşı karşıya gelecek. Bu heyecan verici mücadelenin heyecanını evlerinde yaşamak isteyen basketbolseverler, maçın yayın bilgilerini merak ediyor.

Panathiniakos – Maccabi Playtika Maçı Ne Zaman ve Nerede Yayınlanacak?

Panathinaikos ve Maccabi Playtika arasındaki maç, 25 Nisan Perşembe günü saat 21:15'te (TSİ) başlayacak. Müsabaka, S Sport Plus ve S Sport kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Yayınların şifreli olup olmadığına dair bir bilgi bulunmamaktadır.

Panathiniakos – Maccabi Playtika İki Dev Takım Kıyasıya Mücadele Edecek

Euroleague tarihinin en çok kazanan iki takımı olan Panathinaikos ve Maccabi Playtika, bu maçta Final Four'a yükselmek için ter dökecek. Panathinaikos, 2002'den 2011'e kadar altı Euroleague şampiyonluğu kazandı ve 2012'den beri Final Four'a yükselemedi. Maccabi Playtika ise son olarak 2004 yılında Euroleague şampiyonu olmuştu.

Hoffenheim - Leipzig Maçı Canlı İzle Taraftarium24 Şifresiz Yayın ve Maç Bilgileri (03 Mayıs 2024) Hoffenheim - Leipzig Maçı Canlı İzle Taraftarium24 Şifresiz Yayın ve Maç Bilgileri (03 Mayıs 2024)

Panathiniakos – Maccabi Playtika İki Takımın Son Durumu

Panathinaikos, normal sezonda 22 maçta 13 galibiyet 9 mağlubiyet alarak ikinci sırada tamamladı. Maccabi Playtika ise 22 maçta 10 galibiyet 12 mağlubiyet alarak yedinci sırada yer aldı.