25. Antalya Kumluca Yağlı Güreşleri Ali Gürbüz katılacak mı, hangi pehlivanlar var? 25. Antalya Kumluca Yağlı Güreşleri Ali Gürbüz katılacak mı, hangi pehlivanlar var?

Antalya'nın Kepez ilçesinde, Yavuz Selim Mahallesi'nde bulunan bir parkta kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabancayla vurulan 24 yaşındaki oto galeri işletmecisi Fırat Erbi hayatını kaybetti.

Olay, bu sabah saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Fırat Erbi, 6100 ve 2936 Sokak kesişimindeki parkta kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabancayla her iki bacağından vurularak yaralandı. Silah seslerinin ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralıl Fırat Erbi, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Antalya Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Erbi, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri harekete geçerek katil zanlısını bulmak için çalışma başlattı. Ekiplerin olay yerinde bulunan güvenlik kamera görüntülerini incelediği ve çok sayıda tanık ifadesi aldığı öğrenildi. Olay yerinde yapılan incelemede ise 4 adet boş kovan bulundu.

Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Katil zanlısının yakalanması için çalışmaların devam ettiği ve en kısa sürede yakalanacağı bilgisi verildi.