Netflix, gerilim ve dram severler için yeni bir Güney Kore dizisi olan The 8 Show'u platformuna ekledi. Dizinin konusu, 8 katlı bir binada mahsur kalan ve hayatta kalmak için ölümcül oyunlara katılmak zorunda kalan bir grup insan etrafında dönüyor.

The 8 Show Konusu 4

THE 8 SHOW KONUSU NE?

The 8 Show, maddi sıkıntı yaşayan sekiz kişinin gizemli bir binaya girmesiyle başlar. Binanın her katında farklı bir oyunla karşılaşan yarışmacılar, hayatta kalmak için bu oyunları kazanmak zorundadır. Oyunlar gittikçe zorlaşırken, ödül de artmaktadır. Ancak her oyunla birlikte tehlike de artmaktadır.

The 8 Show Konusu 3

THE 8 SHOW SQUİD GAME'e BENZİYOR MU?

The 8 Show'un fragmanı ve konusu, izleyicilerde Squid Game ile benzerlikler olduğu fikrini uyandırdı. Her iki dizi de hayatta kalma mücadelesi ve ölümcül oyunlar içeriyor.

Ancak The 8 Show'un yapımcıları, dizinin Squid Game'den farklı olduğunu ve özgün bir hikayeye sahip olduğunu vurguluyor. Dizinin yönetmeni Han Jae-rim, The 8 Show'un insan psikolojisini ve insanların para için ne kadar ileri gidebileceğini sorgulayan bir dizi olduğunu söylüyor.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Mustafa Mert Koç  Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Mustafa Mert Koç  Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Mustafa Mert Koç Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Mustafa Mert Koç Hayatı ve Biyografisi

The 8 Show Konusu 2

THE 8 SHOW OYUNCULSRI KİMLER?

The 8 Show'un oyuncu kadrosunda Ryu Jun-yeol, Chun Woo-hee, Park Jeong-min, Lee Yul-em, Moon Jeong-hee, Park Hae-joon, Bae Sung-woo ve Ahn Seo-hyun gibi isimler yer alıyor.

THE 8 SHOW NE ZAMAN YAYINLANACAK?

The 8 Show, 17 Mayıs 2024 tarihinde Netflix'te yayınlanmaya başladı.

THE 8 SHOW HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER

The 8 Show, 8 bölümlük bir dizidir.
Dizinin yönetmenliğini Han Jae-rim yapıyor.
Senaryosu Bae Jin-soo tarafından yazıldı.
Dizi, Güney Kore'de çekildi.
The 8 Show, gerilim, dram ve gizem türlerini içeriyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız