Meryem Uzerli'nin başrolünde olduğu yeni dizi "Ru", GAİN platformunda 24 Mayıs'ta izleyicilerle buluşacak.

Meryem Uzerli Ru Dizi 3

Çekimleri Urla'da gerçekleştirilen dizi, 8 bölümden oluşacak. Başrollerde Meryem Uzerli'ye Burak Berkay Akgül, Hira Koyuncuoğlu, Emre Karayel, Gökay Türkmen, Zafer Algöz, Şevval Sam, Derya Alabora, Gonca Vuslateri, Kartal Can Ermiş, Beril Kayar ve Sevgi Temel gibi deneyimli oyuncular eşlik edecek.

Meryem Uzerli Ru Dizi 4

Meryem Uzerli'nin başrolünde olduğu heyecanla beklenen dizi "RU", 24 Mayıs'ta GAİN platformunda seyirciyle buluşuyor. Dizinin ilk tanıtım fragmanı ve görselleri de artık yayınlandı.

Urla'da çekimleri gerçekleştirilen "RU", güçlü hikayesi ve etkileyici oyuncu kadrosuyla yaz boyunca konuşulacak. 8 bölümden oluşan dizi, Ege sahil kasabasında, 38 yaşında bir kadın ve 18 yaşında bir erkeğin karşılaşmasını ve yaşadığı sıra dışı aşkı ele alıyor.

MEDYAPIM imzası taşıyan dizi, sadece ilginç konusuyla değil, aynı zamanda güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Meryem Uzerli'nin yanı sıra Burak Berkay Akgül, Hira Koyuncuoğlu, Emre Karayel, Gökay Türkmen, Zafer Algöz, Şevval Sam, Derya Alabora, Gonca Vuslateri, Kartal Can Ermiş, Beril Kayar ve Sevgi Temel gibi başarılı oyuncular da dizide yer alıyor.

Senaryosu Taylan Yapıcı ve Yeşim Çıtak'a ait olan "RU"nun yapımcılığını Fatih Aksoy ve Yiğit Şardan üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Bahadır Karataş ve Burak Çaldır oturuyor.

Mezarlık dizisi konusu ne, gerçek hikaye mi, oyuncuları kim? Mezarlık dizisi konusu ne, gerçek hikaye mi, oyuncuları kim?

24 Mayıs'ta GAİN'de başlayacak olan "RU", izleyicileri büyüleyici hikayesiyle ekranlara kilitlemeye hazırlanıyor!