Mert Yazıcıoğlu, son dönemde aşk hayatıyla gündemde. İşte, ünlü oyuncunun yaşadığı ilişki olayları ve ödül törenindeki iddiaların detayları:

AFRA SARAÇOĞLU İLE YAŞADIĞI AŞK VE AYRILIK

Mert Yazıcıoğlu, meslektaşı Afra Saraçoğlu ile dört yıl süren bir ilişki yaşamıştı. Ancak çift, Aralık 2022'de ayrılmıştı. Ayrılık haberi, Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir arasındaki yakınlaşma iddialarıyla gündeme gelmişti.

DİLAN ÇİÇEK DENİZ İLE İLİŞKİ VE AYRILIK

Afra Saraçoğlu ile ayrıldıktan kısa bir süre sonra, Mert Yazıcıoğlu, oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile ilişki yaşamaya başlamıştı. Ancak bu ilişki de uzun sürmemiş, ikili sessiz sedasız ayrılmıştı.

Kızıl Goncalar Ayza kim oynuyor, gerçek adı ne, aslen nereli, ne iş yapıyor, evli mi? Kızıl Goncalar Ayza kim oynuyor, gerçek adı ne, aslen nereli, ne iş yapıyor, evli mi?

ÖDÜL TÖRENİNDEKİ İDDİALAR VE MERT YAZICIOĞLU'NUN CEVABI

Mert Yazıcıoğlu, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin oylarıyla belirlenen Yılın Mimar Sinanları Ödülleri'ne katıldı. Törende, eski sevgilisi Afra Saraçoğlu'na ihanet ettiği iddialarıyla ilgili sorularla karşılaştı. Yazıcıoğlu, bu iddialara ilişkin olarak "Çok vakit geçti ilişki üzerinden. Herkes kendi hayatında artık. Geçmiş üstünden iki sene. Başka konuşulacak bir şey yok o zaman medyada galiba. Dönüp dolaşıp aynı şeyi konuşmaya gerek yok" açıklamasını yaptı.

Mert Yazıcıoğlu'nun aşk hayatındaki bu gelişmeler, magazin dünyasında büyük yankı uyandırmış ve izleyicilerin merakını artırmıştı.