Afra Saraçoğlu Haberleri

Afra Saraçoğlu haberleri ve güncel Afra Saraçoğlu gelişmeleri, Afra Saraçoğlu ile ilgili tüm video, Afra Saraçoğlu fotoğrafları ve Afra Saraçoğlu haberleri Kınık Gazetesi - Güncel Haberler - Osmaniye - Türkiye Haberleri sitemizde


Magazin

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saracoğlu, üniversiteyi bitirmediği doğru mu ne mezunu?

Magazin

Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Seyran karakteriyle adından sıkça söz ettiriyor.

Magazin

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını, 7 Haziran'da sezon finali yapacak. Dizinin önemli karakterlerinden Pelin'i canlandıran Buçe Buse Kahraman'ın ise...

Magazin

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını, her cuma akşamı izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Magazin

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda Seyran karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu, hem oyunculuğuyla hem de güzelliğiyle dikkat çekiyor.

Magazin

Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ile birlikte başrollerini paylaştığı 'Yalı Çapkını' dizisindeki performansıyla dikkat çekiyor.

Magazin

Oyuncu Afra Saraçoğlu, kariyer basamaklarını hızla yükseltirken, sadece performansıyla değil aynı zamanda güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Mert Ramazan Demir ile...

Magazin

Bahar dizisinde Umay karakterini canlandıran Alisa Sezen Sever, Afra Saraçoğlu'na benzetilmesine tepki gösterdi.

Magazin

Mert Yazıcıoğlu, son dönemde aşk hayatıyla gündemde. İşte, ünlü oyuncunun yaşadığı ilişki olayları ve ödül törenindeki iddiaların detayları.

Magazin

Fenomen dizi Yalı Çapkını'nın başarılı oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü.

Magazin

Cuma akşamları ekranlara gelen ve büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen Yalı Çapkını dizisinin son bölümünde, Afra Saraçoğlu'nun muhteşem...

Magazin

Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, son dönemde hem performansıyla hem de dikkat çekici güzelliğiyle adından sıkça söz ettiriyor.

  • 24°C
  • 32,21 %-0.22
  • 35,12 %-0.22
  • 2.504,53 %1.55
  • 10.644 %3.14
  • 67.095 %1.58
  • 3.119 %2.28