Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde, aracını park eden bir sürücü, yol kenarında terk edilmiş bir bebek buldu. Sağlık ekipleri tarafından Tarsus Devlet Hastanesine götürülen ve sağlık durumu iyi olan birkaç günlük bebek, tedavi altına alındı.

OLAYIN DETAYLARI

Çamlıyayla - Tarsus kara yolunda aracını park eden bir sürücü, Kızılalan mevkisinde yol kenarında terk edilmiş bir bebek fark etti. Hemen durumu yetkililere bildiren sürücü, bebek için sağlık ekiplerinin gelmesini bekledi.

SAĞLIK EKİPLERİ BEBEĞİ HASTANEYE GÖTÜRDÜ

112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri, ihbar üzerine olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, bebeği Tarsus Devlet Hastanesine götürerek tedavi altına aldı. Yapılan ilk kontrollerde, bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu ve birkaç günlük olduğu belirlendi.

2024 BAYRAM İKRAMİYESİ ödeneceği tarih! Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman hesaba yatacak? 2024 BAYRAM İKRAMİYESİ ödeneceği tarih! Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman hesaba yatacak?

BEBEKLE İLGİLİ SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Bebeğin neden ve kim tarafından terk edildiği, aile ve sosyal durumuyla ilgili detaylar araştırılıyor. Sağlık ekipleri ve yetkililer, bebeğin sağlık ve güvenliğini sağlamak için gerekli tedbirleri alıyorlar.