Maymunlar Cehennemi filmi, bu akşam TV'de seyirciyle buluşuyor. Aksiyon, macera ve bilimkurgu türlerini içeren film, 2011 yılında yapıldı. Maymunlar Cehennemi filminin konusu ve oyuncu kadrosu hakkında daha fazla bilgi için bu akşam ekranda kalın.

Andre Rieu İstanbul'da Klasik Eserleri ve Yöresel Ezgileri Buluşturdu Andre Rieu İstanbul'da Klasik Eserleri ve Yöresel Ezgileri Buluşturdu

MAYMUNLAR CEHENNEMİ KONUSU VE OYUNCULARI 

Maymunlar Cehennemi filminin hikayesi, 2029 yılında bir astronotun bilinmeyen bir gezegene düşmesiyle başlar. Bu gezegende, konuşabilen maymunlar ve insanlar bulunmaktadır. Astronot Leo Davidson, insanlara sempati duyan maymunlardan oluşan bir grup kurarak, dünyaya geri dönebilmek için maymunlara karşı bir isyan başlatır. Bu isyan, insanlığın özgürlüğünü kazanmasını veya tamamen yok olmasını sağlayacak bir dönüm noktası olacaktır.

Maymunlar Cehennemi 2

MAYMUNLAR CEHENNEMİ SERİSİ

Maymunlar Cehennemi filminin başrollerinde Mark Wahlberg, Tim Roth ve Helena Bonham Carter gibi ünlü oyuncular yer almaktadır. Bu film, serinin diğer filmleri arasında 2001 yapımı "Maymunlar Gezegeni", 2011 yapımı "Maymunlar Cehennemi: Başlangıç", 2014 yapımı "Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti", 2017 yapımı "Maymunlar Cehennemi: Savaş" ve 2024 yapımı "Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık" ile birlikte yer almaktadır.