Bir Baba Hindu filmi gerçek hikaye mi, konusu ne, oyuncuları, nerede çekildi? Bir Baba Hindu filmi gerçek hikaye mi, konusu ne, oyuncuları, nerede çekildi?

Olanlar Oldu filmi seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor ve 7 Mayıs tarihli Star TV yayın akışında yer alıyor. Film hakkında merak edilenler arasında, çekim yerleri ve oyuncu kadrosu da var. Başrollerinde Ata Demirer'in yer aldığı bu BKM yapımı komedi filminde Tuvana Türkay, Salih Kalyon, Ülkü Duru, Seda Güven, Renan Bilek ve Toprak Sergen gibi tanınmış isimler de rol alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Hakan Algül bulunuyor.

OLANLAR OLDU FİLMİN NEREDE ÇEKİLDİ

Filmin çekimleri, İzmir'in Seferihisar ilçesine bağlı Sığacık'ta gerçekleştirildi.

OLANLAR OLDU FİLMİNİN KONUSU

Zafer ve annesi Döndü Hanım Ege'nin bir kıyı kasabasında birlikte yaşamaktadır. Yaşı geçmekte olan oğlunun kasabanın güzeli Mehtap'tan ayrılmış olmasına ve hala evlenmemiş olmasına üzülen Döndü, bu duruma son vermek için harekete geçer. Ancak Zafer'in mütevazı teknesinin sorunlarıyla uğraşırken yaptığı mavi turda beklenmedik olaylar gelişir. Zafer, ünlü dizi oyuncusu Aslı ile tanışır ve ikili arasında kaçınılmaz bir çekim başlar. Ancak Aslı, Döndü Hanım'ın hayal ettiği gelin olabilecek midir? Mehtap'ın babası İbrahim'in entrikaları da Zafer ve ailesinin peşini bırakmaz. Tüm bunların üstüne Aslı'nın eski sevgilisi de tatilin bir parçası oluverir! Bu tatilde aşk, komedi ve talihsizlikler birbirini izleyecek.