Bu akşam televizyonda ilk kez yayınlanacak olan Karanlık Cinayetler filmi, 2013 yapımı bir Amerikan gerilim filmidir. Hansen'i yakalamak için genç bir kadınla iş birliği yapan bir Alaska Eyalet Polisi'nin hikayesini anlatıyor. Karanlık Cinayetler'in oyuncu kadrosunda ise Nicolas Cage, John Cusack, Vanessa Hudgens, Katherine LaNasa, Radha Mitchell ve 50 Cent gibi tanınmış isimler yer alıyor.

KARANLIK CİNAYETLER FİLMİ KONUSU NEDİR

Karanlık Cinayetler filmi, Alaska'nın ünlü seri katili Robert Hansen'in hikayesini temel alıyor. Hansen, 17 kadını kaçırıp öldürmek suçundan 461 yıl hapse mahkum edilen Amerika'nın en korkulan seri katillerinden biridir. Emekliye ayrılmak üzere olan dedektif Jack Halcombe, son iki yılda benzer şekilde kaybolan 8 kadının ardında bir seri katil olduğunu düşünmektedir. Ancak kanıtlar yoktur. Bir gün, Cindy adında genç bir kadın, katilin elinden son anda kurtulur. Dedektif Jack, Cindy ile iş birliği yaparak kanıtlar toplamaya çalışırken, katil de Cindy'nin peşindedir. Jack, katili yakalamak için her türlü tehlikeyi göze alarak zamana karşı bir yarışa girer.

Karanlık Cinayetler Filmi 2

Karanlık Cinayetler Filmi: Oyuncular ve Karakterler

Nicolas Cage - Dedektif Jack Halcombe
John Cusack - Robert Hansen
Vanessa Hudgens - Cindy Paulson
50 Cent - Clate Johnson
Radha Mitchell - Allie Halcombe
Jodi Lyn O'Keefe - Chelle Ringell
Dean Norris - Çavuş
Katherine LaNasa - Fran Hansen
Matt Gerald - Ed Stauber
Robert Forgit - Çavuş

Karanlık Cinayetler, Alaska'nın ünlü seri katili Robert Hansen'in gerçek hikayesine dayanan bir film. Bu korkunç ve gerilim dolu hikaye, başrollerinde tanınmış oyuncuları barındırıyor.

Karanlık Cinayetler Filmi 1

Nicolas Cage, filmde dedektif Jack Halcombe'u canlandırıyor. John Cusack ise Alaska'nın kötü şöhretli seri katili Robert Hansen'i canlandırıyor. Vanessa Hudgens ise kaçmış ve katilin elinden son anda kurtulmuş genç kadın Cindy Paulson'ı canlandırıyor.

50 Cent, dedektif Jack'e destek veren Clate Johnson karakterini canlandırırken, Radha Mitchell Jack'in eşi Allie Halcombe'u oynuyor. Jodi Lyn O'Keefe, bir potansiyel tanık olan Chelle Ringell'i canlandırırken, Dean Norris ise çavuş rolünde yer alıyor.

Çakallarla Dans 7 Filminin Çekimleri başladı: Çakallarla Dans 7'de Hangi Oyuncular Rol Alacak, ne zaman vizyona girecek? Çakallarla Dans 7 Filminin Çekimleri başladı: Çakallarla Dans 7'de Hangi Oyuncular Rol Alacak, ne zaman vizyona girecek?

Katherine LaNasa, Robert Hansen'in eşi Fran Hansen'ı canlandırırken, Matt Gerald ve Robert Forgit ise çavuşlar olarak filmde yer alıyor.

Editör: Zeliha YAKUT