Uzun zamandır merakla beklenen yeni Superman filmiyle ilgili heyecan verici gelişmeler devam ediyor! Başrolünde David Corenswet'in yer aldığı filmin ilk görseli, hayranları büyük bir coşkuyla karşıladı.

585

Clark Kent, Kırmızı Pelüşünü Giydi!

The King's Man: Başlangıç içeriği ne, ne anlatıyor, konusu ne, gerçek hikaye mi? The King's Man: Başlangıç içeriği ne, ne anlatıyor, konusu ne, gerçek hikaye mi?

Paylaşılan görselde, David Corenswet'i ikonik Superman kostümüyle görüyoruz. Görüntüde Clark Kent'in yorgun ve kararlı bir ifadeyle gökyüzüne baktığı dikkat çekerken,

587

arka planda ise Metropolis'i tehdit eden pembe bir lazer ışığı dikkat çekiyor. Bu detay, filmin senaryosuna dair bazı ipuçları da veriyor olabilir.

Yeni Dönem, Yeni Görünüm

Gunn'ın bu görseli seçmesi ve Threads aracılığıyla sosyal medyada paylaşması da oldukça anlamlı. Gunn, yeni Superman filminde karakterin daha önce hiç görülmemiş yönlerini de izleyicilerle buluşturmayı hedefliyor.

David Corenswet Superman

Corenswet'e Tepkiler Nasıl?

David Corenswet'in Superman tasviri genel olarak olumlu karşılandı. Birçok hayran, Corenswet'in hem fiziksel hem de karizmatik açıdan rol için oldukça uygun olduğunu düşünüyor.

586

Film Hakkında Bilinenler:

  • Filmin ismi: Superman
  • Yönetmen: James Gunn
  • Senarist: James Gunn

588

  • Oyuncular: David Corenswet (Clark Kent/Superman), Nicholas Hoult (Lex Luthor), Rachel Brosnahan (Lois Lane), Wendell Pierce (Perry White), Neva Howell (Martha Kent), Pruitt Taylor Vince (Jonathan Kent), Milly Alcock (Kara Zor-El), Nathan Fillion (Guy Gardner), Isabela Merced (Kendra Saunders), Skyler Gisondo (Jimmy Olsen), Anthony Carrigan (Rex Mason), Sean Gunn (Maxwell Lord)
  • Çıkış tarihi: 11 Temmuz 2025