Martı TAG, Martı'nın yeni ulaşım uygulamasıdır. Bu uygulama, sürücülerin araçlarında boş koltuklarıyla seyahat eden yolcuları aynı yöne gitmek isteyen yolcularla buluşturmayı amaçlar. Bu sayede hem sürücüler hem de yolcular daha uygun maliyetlerle seyahat edebilirler.

Nuh Yılmaz nereli kimdir, kaç yaşında, ne iş yapar, mesleği? Nuh Yılmaz nereli kimdir, kaç yaşında, ne iş yapar, mesleği?

HANGİ ŞEHİRLERDE VAR?

Martı TAG şu anda Ankara, Bursa, İzmir, Yalova, Antalya, Eskişehir, Ordu, İskenderun ve Kocaeli gibi şehirlerde bulunmaktadır. Bu şehirlerdeki sürücüler, Martı TAG uygulamasını kullanarak araçlarında boş koltuklarını paylaşabilir ve aynı güzergahta seyahat etmek isteyen yolcularla iletişime geçebilirler.

NASIL KULLANILIR?

Martı TAG'i kullanmak için öncelikle Martı uygulamasını telefonunuza indirmeniz gerekmektedir. Daha sonra TAG Sürücü uygulamasını indirip istenilen belgeleri yüklemeniz gerekmektedir. Başvurunuzun onaylanmasının ardından aracınızı paylaşmaya başlayabilirsiniz. Bu sayede hem trafik sorununa çözüm olabilir hem de ek gelir elde edebilirsiniz.

Martı TAG, sürücüler ve yolcular arasında bir köprü oluşturarak şehirler arası seyahatleri daha kolay ve uygun hale getirmeyi hedeflemektedir.