Netflix'in sevilen dizisi Kuş Uçuşu, 11 Nisan'da final sezonuyla izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı dizi, yeni sezonu için heyecanla bekleniyor.

Fragman Yayınlandı
Netflix, Kuş Uçuşu'nun final sezonundan yeni bir fragman yayınladı. Fragmanda, dizinin üçüncü ve final sezonunda neler olacağına dair ipuçları veriliyor.

Yönetmen ve Senarist
Dizinin yönetmenliğini Burak Müjdeci üstlenirken, senaryosunu Meriç Acemi yazdı. Bu sezon, izleyicileri bekleyen sürprizlerle dolu bir finalle karşı karşıya kalacak.

Oyuncu Kadrosu
Dizinin kadrosunda Birce Akalay, Miray Daner, İbrahim Çelikkol, İrem Sak, Demircan Kaçel, Şifanur Gül, Melih Selçuk ve Defne Kayalar gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Final sezonunda X ve Y kuşağı, beklenmedik kararlar ve sürprizlerle karşı karşıya geliyor. Lale (Birce Akalay) ve Kenan (İbrahim Çelikkol) hem kariyerlerinde hem de ilişkilerinde yeni sınavlarla karşılaşırken; Aslı (Miray Daner) ve Yusuf (Demircan Kaçel), medya dünyasının zorlu şartlarında var olabilmek ve kendilerine bir yer edinmek için mücadele ediyorlar.

Üçüncü ve final sezonunda tüm karakterler, kendi savaşlarını kazanmak için son güçlerini kullanacak ve orman nihayet nihai düzenine kavuşacak. Dizinin final sezonu, izleyicilere duygusal ve heyecan dolu anlar yaşatacak.

Kuş Uçuşu, 11 Nisan'da Netflix'te yayınlanacak olan final sezonuyla izleyicilerle buluşacak. Bu sezon, dizinin hayranları için unutulmaz bir finalle son bulacak.