Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay çifti, bebekleriyle ilk bayramlarını heyecanla bekliyor. Ünlü çift, kızlarının doğumunu sabırsızlıkla beklerken, bayram sevincini de ikiye katlamış durumda. Hem bebeklerini kucağına almanın heyecanını yaşayan hem de büyük bir aşkla başlayan ilişkilerini kutlayan çift, bayram anılarını da paylaştı.

Birlikte Kutlama Heyecanı: Çift, bebekleri olacak olmanın mutluluğunu birlikte kutlamanın heyecanını yaşıyor. Berk Oktay, kızlarıyla ilk bayramı gibi hissettiğini belirterek, onu kucağına almayı sabırsızlıkla beklediğini dile getirdi. Yıldız Çağrı Atiksoy ise kızlarının doğumuyla ilgili büyük heyecan ve coşku içinde olduğunu ifade etti.

Kara Ağaç Destanı türküleri, müzikleri, jenerik müziği kim söylüyor? Kara Ağaç Destanı türküleri, müzikleri, jenerik müziği kim söylüyor?

Bayram Anıları: Çocukluklarına dönerek bayram anılarını paylaşan çift, kalabalık aile toplantıları, uzun yemek sofraları ve sevdiklerini ziyaret etme geleneğini özlediklerini belirtti. Büyüdükçe herkesin kendi yönüne gitmesiyle, eski bayramların özlemini çektiklerini dile getirdiler.

Aile Ziyaretleri ve Tatil: Bayramı aileleriyle birlikte geçirecek olan çift, Yıldız'ın ailesiyle İstanbul'da tatil yapacaklarını, bayram sonrası ise Berk'in ailesini ziyarete gideceklerini söyledi.

Bebek Hazırlıkları: Bebekleri için hazırlıklarını tamamladıklarını belirten çift, odasını hazırladıklarını ve şimdi yerleştirme aşamasına geçtiklerini dile getirdi.

İsim: Kızlarının ismini kendi seçtiğini belirten Yıldız Çağrı Atiksoy, isminin kendilerinde saklı kalmasını istediklerini söyledi.

Anne-Baba Olma Heyecanı: Çocuk sahibi olma fikrinin ilişkilerinin başından beri var olduğunu dile getiren çift, gerçekleştiğinde insanın tedirgin olmamasının mümkün olmadığını ancak bu duyguların normal olduğunu ifade etti.

Duygusal ve Merhametli Bir Çift: Birbirlerinin vicdanına âşık olduklarını belirten çift, ilişkilerinde birbirlerini tamamladıklarını ve dengelendiklerini ifade etti.

Çocuklarıyla İlgili Hayalleri: Çocuklarına büyüdüklerinde vicdanlı, merhametli, saygılı ve sevgi dolu bir birey olmalarını dilediklerini belirten çift, bayramların çocuklarına sevdiklerini ziyaret etme, bir araya gelme ve birlikte olmanın önemini öğreteceğini ifade etti.

Çalışma Hayatları: Yıldız Çağrı Atiksoy, 4 senedir "Kuruluş Osman" dizisinde yer aldığını ancak hamilelik iznine ayrıldığını söylerken, Berk Oktay ise dinlenerek ve kendine vakit ayırarak geçirdiği geçen sezon sonrası yeni bir projeye odaklanmayı planladığını belirtti. Özellikle hikâye yazmayı sevdiğini ve yeni sezonla beraber ekrana güzel bir işle dönmek istediğini söyledi.

İş Birliği: Sette tanışıp hayat arkadaşı olan çift, yeniden aynı projede rol almayı çok isterken, birlikte oynamanın kendileri için büyük bir rahatlık olduğunu dile getirdi.