CHP'nin eski milletvekili Barış Yarkadaş, kredi kartlarıyla ilgili dikkat çekici bir iddiada bulundu. Yarkadaş'a göre, üç ay üst üste asgari ödeme yapmayan kart sahiplerinin kartları kapatılacak.

Kredi kartları, milyonlarca vatandaşın ay sonunu getirememesi durumunda sıklıkla kullanılan bir araç haline geldi. Ancak taksitli harcamalarla hayatlarını idame ettiren vatandaşlar için kötü bir haber var.

GAZETECİ BARIŞ YARDAKAŞ'TAN KREDİ KARTI İDDİASI 

Gazeteci Barış Yarkadaş'ın paylaşımına göre, üç ay üst üste asgari ödeme yapanlar kartlarını kullanamayacaklar. Yarkadaş, bu yeni uygulamayı, "Kontrolsüz ve kuralsız bir şekilde dağıtılan kredi kartlarında yeni bir uygulama..." şeklinde ifade etti ve ekledi: "Kartınızın tekrar kullanılabilir hale gelmesi için borcun tamamını ödemeniz gerekecek. Bu durum, yaşam mücadelesi veren düşük gelir grupları için daha da zor hale gelecek. AK PARTİ'nin ülkeyi getirdiği noktanın bir özeti..."

Memur ve emekli 14 günlük maaş farkı 2024 Temmuz ayı ödemeleri ne zaman yapılacak? Maaş farkı ödeme programı belli oldu mu? Memur ve emekli 14 günlük maaş farkı 2024 Temmuz ayı ödemeleri ne zaman yapılacak? Maaş farkı ödeme programı belli oldu mu?

Yarkadaş'ın bu paylaşımı altında, "Kredi kartıyla yaşamını sürdüren veya çarkı döndürmeye çalışan alt gelir grubu daha da zor durumda kalacak" şeklinde yorumlar yapıldı.

Editör: Zeliha YAKUT