İngiltere Kralı Charles'ın kanser tedavisi gördüğü ve sağlık durumunun kötüleştiği açıklandı. Bu nedenle, saray yetkilileri düzenli olarak cenaze planlarını güncelliyor. Kral Charles'ın yardımcıları, "Operasyon Menai Köprüsü" adını verdikleri cenaze planlarını düzenli olarak gözden geçiriyorlar.

KRAL CHARLES ÖLDÜ MÜ, SAĞLIK DURUMU NASIL?

Charles, Şubat ayında prostat büyümesi için ameliyat olmuş ve operasyondan birkaç gün sonra kanser teşhisi konmuştu. Ancak o zamandan beri sağlığıyla ilgili olumlu mesajlar veren ve kraliyet görevlerine devam eden Charles'ın aslında durumunun daha ciddi olduğu iddia ediliyor. Buckingham Sarayı yetkilileri, Kraliçe Elizabeth'in cenazesinin hemen ardından başladıkları cenaze planlarını düzenli olarak güncelliyor.

Kral Charles 1

BUCKİNGHAM SARAYI NEDEN AÇIKLAMA YAPMIYOR?

Bir kraliyet ailesi yakını olan bir kaynak, "Her türlü çabayı gösteriyorlar, ancak durumun gerçekten kötü olduğu açıklanmadı" dedi. Ancak Buckingham Sarayı, Kral'ın sağlık durumuyla ilgili sessizliğini korumaya devam ediyor.

KRAL CHARLES KANSER Mİ?

Arka planda, Kral Charles'ın danışmanları, "Operasyon Menai Köprüsü" olarak adlandırdıkları cenaze planlarını düzenli olarak gözden geçiriyor. Eski bir çalışan, "Planlar güncelleniyor. Kralın kanser teşhisi aldığı göz önüne alındığında, bu beklenen bir durumdu. Ancak planların yayılması dikkatleri kesinlikle yoğunlaştırdı" dedi.

Erdoğan'dan zirveye mesaj: Diplomasiye şans verilmeli Erdoğan'dan zirveye mesaj: Diplomasiye şans verilmeli

Kral Charles 3

CENAZESİ NEREDEN KALDIRILACAK, NE ZAMAN?

Hedef, Kraliçe Elizabeth'in cenazesinin rehberliğinde Kral Charles'ın cenazesinin daha sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesini sağlamaktı. Askeri yetkililer, güncellemelerin standart bir prosedür olduğunu ve bunun üzerine spekülasyon yapmanın yanlış olacağını belirtti.

Kraliyet ailesinin her üyesi için, köprü isimleriyle kodlanmış güncel cenaze planları bulunmaktadır. Kral Charles için bu plan, "Operasyon Menai Köprüsü" olarak adlandırılmıştır.