Ziraat Türkiye Kupası heyecanı devam ediyor! Beşiktaş ile Ankaragücü arasında gerçekleşecek olan yarı final rövanş maçı büyük merak uyandırıyor. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'ler gibi detaylar futbolseverler tarafından araştırılıyor. İşte Beşiktaş - Ankaragücü maçıyla ilgili önemli bilgiler:

6639D446Afcf8768

Beşiktaş - Ankaragücü maçı, 7 Mayıs Salı günü saat 20:30'da ATV kanalından canlı yayınlanacak. Bu önemli karşılaşma, Ziraat Türkiye Kupası'nda finale çıkacak takımı belirleyecek son adımı oluşturacak.

Ankaragucu Besiktas 1948

Beşiktaş'ta sakatlıklar devam ediyor. Tayfur Bingöl, Amir Hadziahmetovic ve Bakhtiyor Zaynutdinov'un forma giyemeyeceği maçta, Arthur Masuaku, Gedson Fernandes ve Omar Colley'in durumu ise son antrenman sonrasında netleşecek. Daniel Amartey ise ağabeyinin cenaze törenine katılmak üzere Gana'ya gittiği için maçta yer alamayacak.

Galatasaray-Fenerbahçe CBC Sport uydu frekansı AZ TV CBC Sport YAYIN ayarları Galatasaray-Fenerbahçe CBC Sport uydu frekansı AZ TV CBC Sport YAYIN ayarları

1517708

Ankaragücü'nde ise cezalı oyuncu bulunmazken, Olimpiu Morutan ve Alper Uludağ sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

Maçın hakemi Zorbay Küçük olacak. Dev mücadeleden galip ayrılan taraf, Ziraat Türkiye Kupası'nda finale yükselmeyi başaracak.

Besiktas Haberleri Agir Fatura J

İşte muhtemel 11'ler:

Beşiktaş: Mert, Svensson, Necip, Worrall, Emrecan, Salih, Al-Musrati, Ghezzal, Muçi, Rashica, Semih

Ankaragücü: Bahadır, Atakan, Mujakic, Radakovic, Kitsiou, Tolga, Bassogog, Flips, Erkan, C'Giovanis, Sowe

Bjk

Futbolseverlerin heyecanla beklediği bu önemli maçı canlı izlemek için ATV kanalını takip edebilirsinİz.

👉 BEŞİKTAŞ - ANKARAGÜCÜ MAÇI CANLI ŞİFRESİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.