Sylvester Stallone'un başrolünde olduğu "Kaçış Planı 2: Hades," Ray Breslin'in bilgisayarlı bir tekno-terör labirentinde kaybolan arkadaşını kurtarmak için verdiği mücadeleyi konu ediniyor. İşte film hakkında detaylar:

Andre Rieu İstanbul'da Klasik Eserleri ve Yöresel Ezgileri Buluşturdu Andre Rieu İstanbul'da Klasik Eserleri ve Yöresel Ezgileri Buluşturdu

KONU

Filmde, Ray Breslin (Sylvester Stallone) yüksek güvenlikli bir hapishaneden kaçtıktan yıllar sonra yeni bir birinci sınıf, kiralık güvenlik gücü oluşturmuştur. Ancak takım üyelerinden dövüş ustası Shu, "Hades" olarak bilinen bilgisayarlı tekno-terör savaş labirentinde kaybolur. Breslin ise arkadaşını kaybolduğu labirentten kurtarmaya kararlıdır. Bunun için öncelikle dünyanın en iyi gizli hapishanesine girmeli, kaçırılan takımı serbest bırakmalı ve onları canlı halde geri getirmenin bir yolunu bulmalıdır.

OYUNCULAR

Filmin oyuncu kadrosunda Sylvester Stallone'un yanı sıra Dave Bautista, Jesse Metcalfe, 50 Cent, Huang Xiaoming, Wes Chatham, Titus Welliver, Tyron Woodley, Chen Tang, Tyler Jon Olson, Shea Buckner, Jaime King, Lydia Hull ve birçok diğer oyuncu yer almaktadır.

YÖNETMEN

Film, Steven C. Miller tarafından yönetilmiştir.

"Kaçış Planı 2: Hades," izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatacak aksiyon sahneleri ve gerilim dolu bir kaçış hikayesi sunuyor. Aksiyon ve gerilim türündeki bu filmi izlemeyi düşünenler için kaçırılmayacak bir deneyim olabilir.