GÜNCEL ALTIN FİYATLARI 24 TEMMUZ 2024; Gram-Çeyrek altın ne kadar, kaç lira oldu? Altın fiyatlarında yükselişi sürüyor mu? GÜNCEL ALTIN FİYATLARI 24 TEMMUZ 2024; Gram-Çeyrek altın ne kadar, kaç lira oldu? Altın fiyatlarında yükselişi sürüyor mu?

Mut Belediye Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren "Mut Yeşil Enerji Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi", Mersin'in Mut ilçesindeki işletmesinde yeni personel alımı yapacağını duyurdu. İş ilanı ve başvuru şartları hakkında detaylar şu şekilde:

Genel Başvuru Koşulları

  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik hakkı elde etmemiş olmak.
  • Mut ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak (ilan tarihinden önce).
  • İş başvurusu yapacak adayların sağlık raporunda belirtilen sağlık koşullarını taşıyor olması gerekmektedir.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler

  • Nüfus cüzdanı fotokopisi.
  • İş giriş sağlık raporu (Hemogram, karaciğer ve böbrek fonksiyon testleri, kan şekeri, tam idrar tahlili, akciğer grafisi, EKG, tetanoz aşısı kartı).
  • Başvuru dilekçesi.

Başvuru Detayları

  • Adaylar başvurularını şahsen veya posta yoluyla Kale Mahallesi Cumhuriyet Meydanı No:1 MUT/MERSİN adresine yapabilirler.
  • Son başvuru tarihi 6 Haziran 2024 olarak belirlenmiştir.

18 Yaş Üzeri Mezuniyet ve KPSS Şartsız Yeni Personel Alımı Başladı

Mut Belediye Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren "Mut Yeşil Enerji Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi", Mersin'in Mut ilçesindeki işletmesinde yeni personel alımı yapacak. İş ilanı ve başvuru şartları hakkında detaylar şu şekilde:

En Az B Ehliyetli KPSS’siz Yeni Personel Alımı! Kızılay Online Başvuru

Kızılay tarafından yeni kadrolara personel alımı iş ilanı başvurusu açıklandı. Güncel süreci, şartları ve tüm detayları hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

Sağlık Koşullarını Taşıyan Adaylar İçin İş Fırsatı

Mut Yeşil Enerji, başvuru yapacak adayların sağlık raporunda belirtilen sağlık koşullarını taşıyor olması gerekmektedir. Başvuru detayları ve gerekli belgeler hakkında tüm bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Son Başvuru Tarihini Kaçırmayın: 6 Haziran 2024

Mut Yeşil Enerji personel alımı başvuruları için son tarih 6 Haziran 2024 olarak belirlenmiştir. Adaylar, başvurularını şahsen veya posta yoluyla yapabilirler. Detaylı bilgi ve başvuru kılavuzunu haberimizde bulabilirsiniz.

Editör: Zeliha YAKUT