Televizyon kanalları, sezon finali yaparken bir yandan da yeni sezon için hazırlıklarını hızla sürdürüyorlar. NOW TV, yeni sezon için heyecanla beklenen dizisi "Kötü Kan"ın oyuncu kadrosunu netleştirmeye başladı. Ertan Saban'ın başrolde yer alacağı bu dizide, partneri ve kadın başrolü de belli oldu.

NTC Medya İmzalı Kötü Kan'ın Detayları

Sevilen oyuncu Ertan Saban'ın Kartal karakteriyle başrolü üstleneceği "Kötü Kan" adlı dizi, NOW TV'nin yeni sezonunun dikkat çekici yapımlarından biri olacak. Dizinin yapımcısı NTC Medya, başarılı bir sezon geçiren "Yabani" dizisinin ardından NOW TV ile ikinci bir anlaşma yaparak bu projeyi hayata geçirme kararı aldı.

NOW TV'nin Yeni Dizisi Kötü Kan'da Başrol Oyuncuları Belli Oldu!

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Ertan Saban'ın partneri olarak Damla Sönmez'in seçildiği "Kötü Kan" adlı dizinin kadın başrolü de belli oldu. Haziran ayında çekimlerine başlanacak olan dizide Damla Sönmez, Nazan karakterine hayat verecek.

Kızıl Goncalar dizisine bomba gibi düşen Tolga Tekin Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Tolga Tekin Hangi dizilerde rol aldı? Kızıl Goncalar dizisine bomba gibi düşen Tolga Tekin Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Tolga Tekin Hangi dizilerde rol aldı?

Heyecanla Beklenen Yeni Sezon

NOW TV'de dizilerin sezon finaline yaklaşırken, izleyiciler yeni sezon için heyecanla beklemeye başladılar. "Kötü Kan" gibi yeni yapımların duyurulması, televizyonseverlerin merakını artırıyor ve yeni sezonun ne gibi sürprizlerle geleceği konusunda beklentileri yükseltiyor.

NOW TV'nin yeni sezonunda yer alacak olan "Kötü Kan" dizisi, oyuncu kadrosuyla ve ilgi çekici hikayesiyle dikkatleri üzerine çekmeye başladı bile. Ertan Saban ve Damla Sönmez'in başrollerde yer alacağı bu yapımın, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatacağı şimdiden konuşulmaya başlandı. Dizinin çekimlerinin başlamasıyla birlikte, izleyicilerin diziyi merakla beklemesi kaçınılmaz görünüyor.

Editör: Havva Andırır