Balıkesir'in Gönen ilçesine bağlı Armutlu ve Gelgeç Mahallesi arasındaki dere yatağında kayıp Korhan Berzeg'e ait olduğu tahmin edilen kafatası kemikleri bulundu. Bugün Gönen'in Armutlu ve Gelgeç Mahallesi arasında bulunan dere yatağında arama çalışmalarını yoğunlaştıran 60 kişilik ekip, 3 kadavra arama köpeği eşliğinde dere yatağını çit taraflı olarak arama çalışmalarına devam etti.

KEMİK PARÇALARI VE GİYSİ PARÇALARINA ULAŞILDI

Çalışmalar neticesinde ilk bulunan kemik parçaları ve giysi parçalarının 3 kilometre uzağında yeni bulgulara ulaşıldı. Ekipler, Korhan Berzeg'in kafatasına ait olduğu düşünülen 4 parça daha kemik buldu. Bulunan bu kemik parçalarının, kayıp şahsın kafatasına ait olabileceği üzerinde duruluyor.

ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Gönen'de kaybolan Korhan Berzeg'e ait olduğu düşünülen kemik parçalarının bulunmasının ardından ekipler arama çalışmalarına devam ediyor. Dere yatağında yapılan aramalarda, Berzeg'e ait olduğu düşünülen diğer kemik parçalarının ve kişisel eşyaların bulunması için çalışmalar sürdürülüyor.

Yavuz Bingöl aslen nereli (kimdir), kaç yaşında, evli mi, ne iş yapıyor? Yavuz Bingöl aslen nereli (kimdir), kaç yaşında, evli mi, ne iş yapıyor?

Arama çalışmalarına katılan ekiplerin, kayıp şahsın bulunması için yoğun çaba harcadığı belirtiliyor. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, bulunan kemik parçalarının inceleme ve DNA testlerinin yapılması bekleniyor.