Ünlü oyuncu Settar Tanrıöğen, sağlık sorunları nedeniyle Kızılcık Şerbeti dizisine veda etmişti ancak sağlık durumunun düzelmesinin ardından setlere geri döneceği öğrenildi.

SETTAR TANRIÖĞEN'İN SAĞLIK DURUMU

Yaklaşık 5 ay önce beyin kanaması geçiren ve üç ameliyat geçiren Settar Tanrıöğen, ölümden dönmüştü. Ancak sağlığına kavuşan Tanrıöğen, sağlıklı beslenerek verdiği kiloları geri aldı ve sigarayı bıraktı.

Kızıl Goncalar dizisine bomba gibi düşen Tolga Tekin Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Tolga Tekin Hangi dizilerde rol aldı? Kızıl Goncalar dizisine bomba gibi düşen Tolga Tekin Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Tolga Tekin Hangi dizilerde rol aldı?

SETTAR TANRIÖĞEN'İN GERİ DÖNÜŞÜ

Settar Tanrıöğen, aylar sonra ilk kez Nişantaşı'nda yürüyüş yaparken görüntülendi. Beyin fonksiyonlarının iyileştiğini belirten Tanrıöğen, setlere döneceğini ve çalışmanın kendisine iyi geldiğini söyledi.

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİNİN DURUMU

Settar Tanrıöğen'in başrolünde yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi yeni sezon için onay aldı. Tanrıöğen'in dizideki rolü ve geri dönüş tarihi Eylül ayında netlik kazanacak.

Settar Tanrıöğen, sağlık sorunlarını geride bırakarak setlere geri dönmeye hazırlanıyor. Kızılcık Şerbeti dizisinin de yeni sezon için onay alması, hayranlarını sevindirdi. Tanrıöğen'in sağlıklı ve mutlu bir şekilde setlere dönmesi bekleniyor.