Netflix’in heyecanla beklenen dizisi ‘Kimler Geldi Kimler Geçti’, Serenay Sarıkaya’nın başrolünde olduğu çarpıcı fragmanıyla izleyicileri büyük merak içerisine soktu.

Serenay Oynadi Umut Cekti 375 2

Dizinin yaratıcı kadrosu ve modern ilişkileri ele alış tarzı, sektörde büyük bir beklenti yaratıyor.

117091

9 Mayıs tarihinde izleyicilerle buluşacak olan ‘Kimler Geldi Kimler Geçti’, Netflix’in yeni bomba projelerinden biri olarak dikkat çekiyor.

Serenay Sarikaya 9

Serenay Sarıkaya’nın başrolünde yer aldığı dizi, günümüz ilişkilerini sorgulayan ve renkli bir dille izleyiciyle buluşacak olan bir yapım olarak öne çıkıyor.

S 1B36F6B3728B2C27688B68Dce9Ee9F

Arka Sokaklar 674 bölüm fragman izle, çıktı mı yeni tanıtımı? Selin ve Mesut Komiser birbirini görünce… Arka Sokaklar 674 bölüm fragman izle, çıktı mı yeni tanıtımı? Selin ve Mesut Komiser birbirini görünce…

Dizinin fragmanında dikkat çeken noktalardan biri de çarpıcı oyuncu kadrosu.

Serenay Y4O P Cover

Metin Akdülger, Hakan Kurtaş, Boran Kuzum, Ahmet Rıfat Şungar, Meriç Aral, Bade İşçil, Esra Ruşan ve Efe Tunçer gibi deneyimli isimlerin yer aldığı dizi,

Fi 3

seyircilere kaliteli ve etkileyici bir görsel şölen sunmaya hazırlanıyor.

Serenay Sarikaya In Aile 2023 Bo

Yönetmen koltuğunda Bertan Başaran’ın, senaryo yazarlığında ise Ece Yörenç’in bulunduğu ‘Kimler Geldi Kimler Geçti’,

Serenay Sarikaya Nin Kimler Geld

günümüz ilişkilerini ve insan ilişkilerini sorgulamaya açık bir yaklaşımla ele alıyor. Dizi, izleyicilere sadece eğlenceli bir hikaye sunmakla kalmayacak, aynı zamanda güncel konulara da ışık tutacak.

S Dcda442D87A1Cbbab8C830Dbc77293

Netflix’in bu yeni projesi, modern yaşamın karmaşıklıklarını ve ilişkilerin derinliklerini merak eden izleyiciler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Kattt Spjo Cover 2I5C Cover

‘Kimler Geldi Kimler Geçti’, gençlik, aşk, dostluk ve kariyer gibi temaları etkileyici bir dille harmanlayarak seyircilere yeni bir bakış açısı kazandırmaya hazırlanıyor.