Ünlü modacı ve Kadir Doğulu'nun ağabeyi Kemal Doğulu, sosyal medya üzerinden eski menajeri Tolga Ö.'ye yönelik tehdit ve hakaret içeren paylaşımları nedeniyle hakim karşısına çıktı. Doğulu, suçlamaları kabul ederek, yaşadığı zor durumu mahkemede anlattı.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Özgün Çoban Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Özgün Çoban'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler Hangileri? Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Özgün Çoban Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Özgün Çoban'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler Hangileri?

"Bu Kişi Beni Dolandırdı"

Mahkemede savunma yapan Kemal Doğulu, Tolga Ö.'nün bir dönem menajerliğini yaptığını ve kendisini dolandırdığını iddia etti. Doğulu, "Bu kişi beni dolandırdı. Ayrıca sponsorlarımı, çevremi ve güzellik yarışmasındaki arkadaşlarımı da dolandırdığını duydum" dedi. Bu olayların kendisini çok sinirlendirdiğini ve bir anlık öfkeyle sosyal medyada paylaşım yaptığını belirtti.

"Tefeciler Kafama Silah Dayadı"

Doğulu, yaşadığı mağduriyetin boyutunu anlatarak, "Onun yüzünden dükkanımı basan tefeciler kafama silah dayadı. Dükkanın içinde rezillik çıkmasın, olay duyulmasın diye şikayetçi olmadım" ifadelerini kullandı. Bu olaylar nedeniyle sinirlerine hakim olamadığını ve sosyal medyada tehdit ve hakaret içerikli paylaşımlar yaptığını söyledi.

"Pişmanım, Şikayetinden Vazgeçerse Ben de Vazgeçerim"

Kemal Doğulu, suçlamaları kabul ederek, yazdığı sözler için pişman olduğunu ifade etti. Mahkemede, "Kendisinin şikayetinden vazgeçmesi durumunda ben de karşı dava açmaktan ve dolandırıcılık suçundan şikayetçi olmaktan vazgeçerim" dedi. Doğulu, yaşadığı mağduriyetin büyük olduğunu ve bu olaylar nedeniyle pişmanlık duyduğunu belirtti.

Duruşma Ertelendi

Mahkeme, duruşmayı başka bir tarihe erteledi. Kemal Doğulu'nun savunması ve yaşadığı mağduriyetin detayları ise dikkat çekti.

Editör: Zeliha YAKUT