Kısa bir süre önce kanser hastalığıyla mücadele ettiğini duyuran ünlü sanatçı Mustafa Aslan, tedavi sürecine devam ediyor. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi gören Aslan'ın sağlık durumu hakkında son bilgiler Onur Akay tarafından paylaşıldı.

Kızılcık Şerbeti Apo (Settar Tanrıöğen) diziye geri mi dönecek? Dizi ekibi açıkladı! Kızılcık Şerbeti Apo (Settar Tanrıöğen) diziye geri mi dönecek? Dizi ekibi açıkladı!

ONUR AKAY: "KAHTALI MIÇE ANTALYA'DA TEDAVİ GÖRÜYOR"

Sanatçının sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Akay, "Gırtlak kanseri teşhisi konulan sanatçımız Antalya'da tedavi görüyor. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yatan sanatçımızın kemoterapi tedavisi de devam ediyor. Ayrıca sanatçımızın ekonomik anlamda sıkıntılar yaşadığını da öğrendim. Lütfen dualarınızı esirgemeyin." şeklinde açıklamalarda bulundu.

SAĞLIK DURUMU HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Mustafa Aslan, bayram öncesi yaptığı açıklamada sağlık durumunun iyi olduğunu belirtmiş ve tüm sevenlerine bayramlarını kutlamıştı.

KAHTALI MIÇE KİMDİR?

Adıyaman Kahta doğumlu olan Mustafa Aslan, "Kahtalı Mıçe" olarak tanınmaktadır. Türk halk müziği alanında uzun yıllar boyunca faaliyet gösteren sanatçı, yerel türkücülük yaparak müzik kariyerine başlamıştır. 1975 yılında evlendiği Hülya Hanım ile dört çocuğu bulunan Kahtalı Mıçe, müzik dünyasında önemli bir yere sahiptir.