Kahramanmaraş'ta, Göksun İlçesi Ericek Mahallesi Müdürler İlkokulu öğrencileri tarafından düzenlenen bir etkinlik, çocukların yaratıcılığını ve sporcu ruhunu sergilediği renkli görüntülere sahne oldu. Öğrenciler, televizyonda yayımlanan popüler 'Survivor' yarışmasından esinlenerek kar üzerinde kendi parkurlarını oluşturarak mücadele etti.

Çocuklar, öğretmenleri eşliğinde gruplara ayrılarak kendilerine özgü parkurlar hazırladılar. Ardından, kıran kırana bir mücadeleyle parkurları tamamlamak için yarıştılar. Bu etkinlikte, çocuklar arasında rekabet dolu anlar yaşandı ve hepsi birbirinden heyecanlıydı.

Akıncı İHA, İran görevinden dönerken gökyüzünde Ay Yıldız çizdi Akıncı İHA, İran görevinden dönerken gökyüzünde Ay Yıldız çizdi

Öğrencilerin düzenlediği bu mini 'Survivor' yarışmasında, dayanıklılık, beceri ve takım ruhu gibi yarışma ruhunun temel unsurları ön plana çıktı. Kıyasıya rekabetin yaşandığı parkurlarda çocuklar, hem fiziksel hem de zihinsel yeteneklerini sergiledi.

Bu etkinlik, çocukların bir araya gelerek eğlenirken aynı zamanda spor yapmalarını ve takım çalışmasının önemini vurguladı. Gösterdikleri performansla 'Survivor' yarışmacılarına taş çıkaran öğrenciler, hem eğlendiler hem de keyifli bir gün geçirdiler.