Osmaniye’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen kadınlar arası bocce turnuvası tamamlandı.

D S C 0327

Şehit Gökhan Özer Kimdir, Şehit Gökhan Özer nereli, Gökhan Özer nasıl şehit oldu, Osmaniyeli şehit kim? Şehit Gökhan Özer Kimdir, Şehit Gökhan Özer nereli, Gökhan Özer nasıl şehit oldu, Osmaniyeli şehit kim?

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Bocce İl Temsilciliğince düzenlenen turnuvada, 16 kurum ve kuruluşun kadın bocce takımları mücadele etti. 

D S C 0332

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün finallere kaldığı turnuvada 12-9’luk skorla İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şampiyon oldu. 

D S C 0336

Finaline kalan iki takımın kıyasıya mücadele ettiği turnuvaya Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak ile vatandaşlar katıldı. 

D S C 0320

Kentte ikincisi düzenlenen bocce turnuvasında şampiyon olan İl Milli Eğitim Müdürlüğü takımına madalya ve şampiyonluk kupası Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz tarafından verildi. 

D S C 0333

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 1. Olduğu Kadınlar Arası Bocce turnuvasında OKÜ 2. olurken, Osmaniye OSB takımı ise 3. oldu. 

D S C 0348

Turnuvanın amacının birlik beraberlik ve kaynaşma duygularını geliştirmek olduğunu belirten Osmaniye Valisi Yılmaz, bu tür etkinliklerin sayısının kentte daha fazla olması gerektiğini vurgulayarak turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.