Sosyal medya platformlarında genellikle vücut geliştirme videolarıyla tanınan Savaş Cebeci ile profesyonel MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan arasında kanlı bir sokak kavgası yaşandı. Saldırı, Kazgan'ın daha önce karşılaştığı dövüşçü Batuhan Çarbuğa tarafından gerçekleştirildi.

Özür Dileme Açıklaması

Cebeci, kavga sonrası yaptığı açıklamada, yaşananlardan dolayı ailesinden ve takipçilerinden özür dilediğini belirtti. Yaptığı eylemlerin gençlere kötü bir örnek olduğunun farkında olduğunu ifade etti.

Zenginlik ve Bolluk İçin 8 Güçlü Doğal Taş: Hangi Taşı Seçmelisiniz? Zenginlik ve Bolluk İçin 8 Güçlü Doğal Taş: Hangi Taşı Seçmelisiniz?

Mma Dövüşçüsü Kaan Kazgan'a Saldırı 3-1

Karşılaşma 2018'de

Kazgan, bir boks müsabakasını izlemek için seyirci olarak bulunduğu sırada, daha önce ringte karşılaştığı 2018 MMA Türkiye Şampiyonu Batuhan Çarbuğa tarafından arkadan saldırıya uğradı.

MMA Dövüşçüsü Kaan Kazgan'a Saldırı: Karşılaştığı Rakip Batuhan Çarbuğa'dan Şok Hamle! MMA Dövüşçüsü Kaan Kazgan'a Saldırı: Karşılaştığı Rakip Batuhan Çarbuğa'dan Şok Hamle!

Arkadan Gelen Saldırı

Çarbuğa, Kazgan'ın oturduğu esnada arkadan yaklaşarak defalarca yumruk attı.

Görevlilere Yönelik Saldırı

Olaya müdahale eden spor müsabakası görevlileri ve çevrede bulunan kişilere de saldıran Çarbuğa, ardından müdahale edenleri tekme ve yumrukla hedef aldı.

Görüntüler Sosyal Medyada

Kavga anları sosyal medyada hızla yayılırken, olayın görüntüleri anbean kaydedildi.

Editör: Zeliha YAKUT