MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan, beklenmedik bir saldırıya maruz kaldı! 2018 yılında kafeste karşılaştığı rakibi Batuhan Çarbuğa, şimdi sokakta Kazgan'a saldırdı. İşte o anlar...

Savaş Cebeci ile Kanlı Sokak Kavgası!

Sosyal medyada vücut geliştirme videolarıyla tanınan Savaş Cebeci ile profesyonel MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan arasında kanlı bir sokak kavgası yaşandı.

Mma Dövüşçüsü Kaan Kazgan'a Saldırı 3

Özür Dilerim: Cebeci'nin Açıklaması

Kavganın ardından Savaş Cebeci, yaptığı açıklamada, yaşananlardan dolayı özür dilediğini belirterek ailesinden, takipçilerinden ve gençlerden özür diledi.

Kaan Kazgan’a Kim Saldırdı, Yumrukladı? Ne Oldu, Nerede Kavga Çıktı? Kaan Kazgan’a Kim Saldırdı, Yumrukladı? Ne Oldu, Nerede Kavga Çıktı?

2018'de Karşılaşmışlardı!

Olayın ilginç yanı, Kaan Kazgan'ın daha önce kafeste karşılaştığı rakibi Batuhan Çarbuğa tarafından saldırıya uğraması oldu. İkili, 2018 MMA Türkiye Şampiyonası'nda kozlarını paylaşmıştı.

Bodrum ve Çeşme'yi Unutun, Karadeniz'in İncisi Akyazı Plajı Sizi Bekliyor Bodrum ve Çeşme'yi Unutun, Karadeniz'in İncisi Akyazı Plajı Sizi Bekliyor

MMA Dövüşçüsü Kaan Kazgan'a Saldırı: Karşılaştığı Rakip Batuhan Çarbuğa'dan Şok Hamle! MMA Dövüşçüsü Kaan Kazgan'a Saldırı: Karşılaştığı Rakip Batuhan Çarbuğa'dan Şok Hamle!

Arkadan Saldırdı

Batuhan Çarbuğa, Kaan Kazgan'a arkadan yaklaşarak saldırdı ve çevredekilere de tekme ve yumruk sallamaya başladı. O anlar, sosyal medyada yayılarak geniş yankı uyandırdı.

Güvenlik Görevlileri Olaya Müdahale Etti!

Spor müsabakasındaki görevliler ve çevredeki insanlar, kavgaya müdahale etti ve durumu kontrol altına almaya çalıştı. Ancak, olayın sakinleştirilmesi uzun bir süre aldı.

Editör: Zeliha YAKUT