İstanbul'da yaşayan 15 yaşındaki Kaan Çam, Farah Zeynep Abdullah'ı bulmak için evden kaçtı. Ailesi, Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Arabesk müziğe büyük ilgi duyan Kaan'ın saçlarını kesip Müslüm Gürses'e benzemeye çalıştığı da belirtildi.

ARABESK TUTKUNU KAAN ÇAM'IN HİKAYESİ

Kaan Çam, Müslüm Gürses hayranı olarak biliniyor ve ünlü olma hayaliyle İstanbul'a geldiği söyleniyor. Kaan'ın, Farah Zeynep Abdullah'ı bulmak için evden kaçtığı ve bu amaçla sevgilisini aradığı da ifade ediliyor.

AİLENİN ENDİŞESİ VE ARAYIŞI

Ailenin endişesi büyük. Kaan'ın görgü tanıklarına sevgilisini aradığı ve onun nerede oturduğunu sorduğu belirtiliyor. Tanıklar, Kaan'ın sevgilisinin kim olduğunu merak ederek sorduklarını aktarıyorlar. Kaan, elinde resmi olmadığını belirterek internet üzerinden Farah Zeynep Abdullah'ın resmini göstererek onun sevgilisi olduğunu söylüyor.

Şehrazat dizisi Sıla kim oynuyor, gerçek adı ne, (Ecem Çalhan) aslen nereli, evli mi, sevgilisi kim? Şehrazat dizisi Sıla kim oynuyor, gerçek adı ne, (Ecem Çalhan) aslen nereli, evli mi, sevgilisi kim?

AİLENİN MÜGE ANLI'YA BAŞVURUSU VE ARAYIŞIN DEVAMI

Aile, Müge Anlı ve ekibinden yardım isteyerek Kaan'ın bulunmasını sağlamak için çaba gösteriyor. Arayışları devam ederken, Kaan'ın güvenli bir şekilde bulunması ve ailesine kavuşturulması için umutlarını koruyorlar.