Türk müziğinin sevilen isimlerinden İzzet Yıldızhan, özel hayatıyla magazin gündeminde kalmaya devam ediyor. Dokuz çocuk babası ünlü şarkıcının, 23 yıldır evli olduğu eşini ilk kez sosyal medyada paylaşması büyük ilgi topladı. İşte İzzet Yıldızhan ve eşinin Bodrum tatilinden detaylar...

23 Yıllık Evlilik ve İlk Paylaşım

İzzet Yıldızhan, 23 yıllık eşi Ajda Yıldızhan ile ilk kez sosyal medyada birlikte fotoğraf paylaşarak takipçilerini şaşırttı. Ünlü sanatçının Instagram hesabında paylaştığı fotoğraflar, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Yıldızhan'ın ailesine olan düşkünlüğü bilinirken, bu paylaşımla eşiyle olan mutlu evliliğini de gözler önüne sermiş oldu.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Nilüfer Açıkalın Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Nilüfer Açıkalın Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Nilüfer Açıkalın Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Nilüfer Açıkalın Hayatı ve Biyografisi

İzzet Yıldızhan Ve Eşi

Bodrum Tatili ve Mutlu Anlar

Yıldızhan çifti, son olarak Bodrum'da birlikte tatil yaparken objektiflere yansıdı. Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz’in açıklamalarına göre, bayram tatilinde Bodrum’a yoğun ilgi olduğunu belirtti. İzzet Yıldızhan da ailesiyle birlikte bu yoğunlukta Bodrum’da tatil yaparak keyifli anlar yaşadı.

Sosyal Medyada Büyük İlgi

İzzet Yıldızhan’ın sosyal medya hesabında paylaştığı Bodrum tatili fotoğrafları, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü. Takipçileri, Yıldızhan’ın eşiyle olan fotoğraflarına “Gerçekten çok güzel bir çift”, “Mutluluğunuz daim olsun” gibi yorumlar yaptı. İzzet Yıldızhan, bu paylaşımlarla sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor.

Ailesine Olan Düşkünlüğüyle Biliniyor

Dokuz çocuk babası İzzet Yıldızhan, her fırsatta ailesine olan düşkünlüğünü dile getiriyor. Yıldızhan, ailesiyle birlikte geçirdiği zamanları ve özel anlarını sosyal medya hesabından paylaşarak hayranlarına samimi bir aile tablosu sunuyor.

Bodrum’dan Ankara’ya Dönüş

İzzet Yıldızhan, ailesiyle geçirdiği 3 günlük Bodrum tatilinin ardından işlerine geri dönmek üzere Ankara'ya döndü. Yıldızhan’ın bu kısa tatilinden sonra iş yoğunluğuna tekrar adapte olması, ne kadar çalışkan ve ailesine düşkün bir insan olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Ünlü İsimlerin Eşleri

Başta İzzet Yıldızhan’ın 23 yıllık eşi Ajda Yıldızhan olmak üzere, ünlülerin eşleri de merak konusu oldu. Yıldızhan’ın eşiyle olan mutlu anları, diğer ünlü çiftlerin de özel hayatlarını gözler önüne serdi.

Editör: Zeliha YAKUT