Koray Aydın aslen nereli, ne iş yapıyor, kaç yaşında, hayatı ve kimdir Koray Aydın aslen nereli, ne iş yapıyor, kaç yaşında, hayatı ve kimdir

tv100 yazarı Barış Yarkadaş'ın "İYİ Parti, Afyonkarahisar'da CHP'nin adayını destekleyebilir" sözleri ortalığı karıştırdı. İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, tv100'ün Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına gönderdiği mesajla bu iddiaları yalanladı.

Mısırlıoğlu mesajında:

Barış Yarkadaş'ın sözlerine itiraz ettiklerini,İYİ Parti'nin Afyonkarahisar'da CHP adayını desteklemesinin söz konusu olmadığını

İYİ Parti'nin tüm seçim çalışmalarına devam ettiğini açıkladı.

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın seçim mitinginde yaptığı "Seçildiğimde belediyenin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" sözleri de programda masaya yatırıldı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Sürçü lisan yaşandı" sözleri de programda değerlendirildi.

Mısırlıoğlu'nun mesajı şu şekilde:

"Barış Yarkadaş'ın 'İYİ Parti, CHP'nin adayını destekleyebilir' şeklindeki sözlerine itiraz ediyoruz. Böyle bir şey söz konusu değil. İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı olarak tüm teşkilatımızla birlikte sahadaki çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Kendi adayımızla seçimlere gireceğiz ve Afyonkarahisar'da zafere ulaşacağız."