Adana Ceyhan Nehri'nde Bir Erkek Cesedi Bulundu Adana Ceyhan Nehri'nde Bir Erkek Cesedi Bulundu

Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan bir iş yerine motosikletli 2 Salgın tarafından düzenlenmiş saldırı sonucu, olay sırasında araçla geçişte olan bir kadın ağır yaralandı. İşte olayın ayrıntıları:

Mücahitler Caddesi'nde bulunan bir iş yerine saat 08.30 sularında motosikletli 2 saldırgan tarafından saldırı düzenlendi. Saldırganlar, iş yerine ateş açarak kaçmaya başladı.

Saldırı sırasında Mücahitler Caddesi'nde araçla seyir halinde olan Hayriye Derin (43), ensesine isabet eden kurşun nedeniyle ağır yaralandı. Derin'in çarpma aracı, saldırı sonucu yaşanan olaylar sırasında karşı şeritte bozulma başka bir araca çarptı.

YARALI KADIN HASTANEYE KALDIRILDI

Hayriye Derin, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlike bulunan Derin'in yoğun bakım ünitesinde sürdürülüyor.

ŞÜPHELİLERİN YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Olayın ardından kaçan 2 saldırganın yakalanması için polis geniş kapsamlı bir çalışma başlatıldı. Saldırının nedeni ve saldırganların varlığı henüz belirlenemedi.

POLİS SORUŞTURMASI DEVAM EDİYOR

Polis ekipleri, olay yerinde ve çevresindeki detaylı incelemelerde bulunurken, saldırının bölgedeki güvenlik kameralarını da incelemeye aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.