Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı Azem'in kızı "Nehir" karakterine İnci Taneleri dizisinde kimin hayat vereceği merak konusuydu. Sonunda, Birsen Altuntaş'ın haberine göre, bu rol Sera Kutlubey'e emanet edildi.

İNCİ TANELERİ NEHİR GERÇEK ADI NE, ASLEN NERELİ, KAÇ YAŞINDA

Sera Kutlubey, "Zalim İstanbul" dizisiyle geniş kitleler tarafından tanındıktan sonra "İyilik" projesiyle adından söz ettiren bir isim oldu. Kutlubey sadece oyunculukla değil, aynı zamanda yazarlıkla da kariyerini sürdürüyor.

1997 yılında Ankara'da doğan Kutlubey, eğitim hayatını Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde tamamladı. Oyunculuk kariyerine ilk adımını 2016 yılında "Kehribar" dizisiyle attı. Daha sonra "Babam ve Ailesi" ve "İsimsizler" dizilerinde rol aldı. 2019-2020 yılları arasında "Zalim İstanbul" dizisinde "Cemre Yılmaz" karakteriyle büyük beğeni topladı. 2022-2023 yılları arasında yayımlanan **İyilik** dizisinde "Damla" karakterini canlandırdı.

Yılmaz Erdoğan’ın abisi kim, meğer İnci Taneleri’nde beraber rol alıyorlarmış Yılmaz Erdoğan’ın abisi kim, meğer İnci Taneleri’nde beraber rol alıyorlarmış

Ayrıca, yazarlık alanında da adını duyuran Kutlubey'in ilk romanı "Plüton'un Düş'üşü" 2022 yılında İthaki Yayınları tarafından okuyucularla buluştu.