İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) sorumluluğundaki plajlar, Haziran ayıyla birlikte yaz sezonuna hazırlanıyor. Büyükada, Caddebostan, Bakırköy Güneş ve Küçükçekmece Menekşe plajları, misafirlerine günübirlik tatil konforu sunacak şekilde düzenleniyor.

Kadıköy Caddebostan 1 ve Bakırköy Güneş Plajları Giriş Ücretleri

İBB'nin sorumluluğundaki plajlarda giriş ücretleri ve hizmetler belirlendi. Kadıköy Caddebostan 1 ve Bakırköy Güneş Plajları için 2024 yılı giriş ücreti tam 60 TL, öğrenci için ise 30 TL olarak belirlendi. Bu plajlarda tam hizmet modeli ile tuvalet, duş, soyunma kabini, kafe, spor alanları, şezlong ve şemsiye gibi olanaklar sunulacak.

Çatalca İlçesi Yalıköy Arnavutköy İlçesi Yeniköy Plajlar

Diğer plajlarda ise farklı işletme modelleri bulunuyor. Kadıköy Caddebostan 2-3 ve Küçükçekmece Menekşe Plajları'nda kısmi hizmet modeli uygulanırken, Çatalca İlçesi Yalıköy, Arnavutköy İlçesi Yeniköy gibi plajlarda üçüncü model işletiliyor ve ücretsiz giriş imkanı sağlanıyor.

Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Son Dakika: 24 Temmuz 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı! Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Son Dakika: 24 Temmuz 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı!

İBB Toplu Taşıma İmkanı ve Engelli Dostu Plajlar

İBB'nin sorumluluğundaki plajlara toplu taşıma ile ulaşım sağlanabiliyor. Engelli bireylerin rahat kullanımı için düzenlenen plajlar, engellilere uygun ulaşım yolu, soyunma kabinleri, duş ve tuvalet gibi imkanlar sunuyor.

İBB Cankurtaran Hizmeti ve Spor Etkinlikleri

İBB, 51 plajda cankurtaran hizmeti sağlarken, aynı zamanda plajlarda spor etkinlikleri de düzenliyor. Haftanın 6 günü gerçekleşen etkinliklerde futboldan badmintona kadar çeşitli sporlarla ilgilenmek mümkün.

Editör: Murat Serdar Yıldız