Aslı Bekiroğlu'nun 'Zaten Show' Programındaki Açıklamaları ve Özel Hayatı Hakkında Detaylar

Oyuncu Aslı Bekiroğlu, uzun bir süredir ekranlarda görünmeyen bir isim olarak, Melis İşiten'in YouTube programı olan 'Zaten Show'a konuk oldu. Programda Bekiroğlu, aşk hayatı ve hoşlandığı erkek tipleriyle ilgili şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.

Aşk Hayatı ve Proje Planları

Bekiroğlu, aşk hayatında mutluluğu bir türlü bulamayan bir isim olarak biliniyor. Programda hoşlandığı erkek tiplemesiyle ilgili ilginç itiraflarda bulunan Bekiroğlu, "Barzo, dağ ayısı adamlardan hoşlanırım. Bir adam ‘sus otur’ dediğinde seni oturtabiliyorsa o seksi oluyor" şeklinde konuştu. Bu açıklamalar, izleyiciler arasında şaşkınlık yarattı.

Bunun yanı sıra, heyecanla beklenen projelerinden de bahseden Bekiroğlu, yakında hayata geçecek olan bir kadın-erkek hikayesi projesi ve Metin Özülkü ile bir müzik programı yapacaklarını duyurdu. Müzikle olan bağını da vurgulayan Bekiroğlu, konservatuvar mezunu olduğunu ve şarkı söylemeyi çok sevdiğini belirtti.

Özel Hayatında Yeni Bir Sayfa

Aslı Bekiroğlu'nun özel hayatı da merak konusu oldu. Sinan Sicimoğlu ile olan ilişkisinin sona ermesinin ardından, hem oyuncu hem de sosyal medya fenomeni Halil İbrahim Göker ile yeni bir ilişkiye adım attığı ortaya çıktı. İkilinin bir etkinlikte el ele görüntülenmesiyle ilişkileri resmen ilan edilmiş oldu.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Ebru Cündübeyoğlu Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Ebru Cündübeyoğlu Rol Aldığı Dizi-Filmler Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Ebru Cündübeyoğlu Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Ebru Cündübeyoğlu Rol Aldığı Dizi-Filmler

Aslı Bekiroğlu'nun 'Zaten Show' programındaki açıklamaları ve özel hayatındaki yeni gelişmeler, medya ve izleyiciler arasında büyük yankı uyandırdı. Bekiroğlu'nun projeleri ve ilişkisiyle ilgili gelecekte neler olacağı, merakla beklenmeye devam ediyor.

Editör: Havva Andırır