Bir Sevdadır finali hangi bölümde yapacak, Bir Sevdadır neden bitiyor, final mi yapacak? Bir Sevdadır finali hangi bölümde yapacak, Bir Sevdadır neden bitiyor, final mi yapacak?

Hepsi grubunun eski üyelerinden Cemre Kemer, ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla hamileliğinin 35. haftasında olduğunu duyuran Kemer, bu süreci takipçileriyle paylaşıyor.

Dağılan Hepsi grubunun üyesi olan Cemre Kemer, 2020 yılında reklamcı Emir Medina ile evlenmişti. 2021 yılında kızı Karla'yı kucağına alan Kemer, şimdi ikinci kez anne olmanın heyecanını yaşıyor. Hamileliğinin müjdesini kızıyla çektiği videoyla duyuran Kemer, "Hamileler toplansın, yeniden başlıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Kemer, hamileliğinin heyecanını karnı burnunda pozunu takipçileriyle paylaşarak sürdürüyor. Paylaşımına nazar boncuğu emojisiyle "35" notunu düşen Cemre Kemer, hamilelik sürecini keyifle geçirdiğini belirtiyor.

Geçtiğimiz aylarda kızıyla çektirdiği pozları da paylaşan Kemer, hamilelikteki değişimi ve yaşadığı duyguları takipçileriyle paylaşıyor. Hamilelikteki ikinci deneyiminde ilkine göre farklı duygular yaşadığını belirten Kemer, "Meğer ilk hamileliğimde prenses gibiymişim" notuyla duygularını paylaşmıştı.